homeProjectenHuren in RijswijkBuiten

Huren in RijswijkBuiten (Verwacht)

Huren in RijswijkBuiten

Naast kopen zijn er ook mogelijkheden om een woning te huren in RijswijkBuiten. Voor de eerste huurwoningen (vrije sector en sociaal) zijn er inmiddels bewoners gevonden. In de toekomst verwachten wij nog nieuw aanbod, zowel in de sociale sector als vrije sector, niet alleen in eengezinswoningen, maar ook appartementen. Een planning wanneer deze woningen aangeboden zullen worden kunnen wij helaas op dit moment nog niet geven. Via onze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Interesse?

Vrije sector woningen worden altijd in verhuur gebracht via de verhuurmakelaar. De sociale huurwoningen worden aangeboden door een woningcorporatie via Woonnet Haaglanden.

Wilt u graag op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen in RijswijkBuiten? Meldt u zich dan aan voor de RijswijkBuiten nieuwsbrief.

Buitenplaats Syon (koop)Kavels in RijswijkBuitenHuren in RijswijkBuitenHet Terras van Sion (koop)De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk (koop)Eilandrijk (koop)De Linden (koop)Buitenpoort Sion (huur)De Tuinen van Sion fase 13 (koop)De Tuinen van Sion fase 13 (huur)

Buitenplaats Syon (koop)
Kavels in RijswijkBuiten
Huren in RijswijkBuiten
Het Terras van Sion (koop)
De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk (koop)
Eilandrijk (koop)
De Linden (koop)
Buitenpoort Sion (huur)
De Tuinen van Sion fase 13 (koop)
De Tuinen van Sion fase 13 (huur)