Bedrijfskavels H7 Parkrijk

RijswijkBuiten is niet alleen een bijzondere plek om te wonen. Maar ook om te werken. Aan de rand van deelgebied Parkrijk ligt bedrijventerrein RijswijkBuiten.

Bedrijventerrein RijswijkBuiten

Deelgebied Parkrijk biedt, anders dan deelgebied Sion, naast woningen ook ruimte aan bedrijfshuisvesting. Het ‘kleuren’ van een woonwijk met bedrijfsmatige activiteiten levert een verscheidenheid en levendigheid op en past, door het beperkingen van verkeersbewegingen, bij een duurzame wijk. Kijk voor meer informatie over RijswijkBuiten op www.rijswijkbuiten.nl/rijswijkbuiten/

Het bedrijventerrein is onderverdeeld in drie fases H7, H8 en H9 en is in totaal circa 6 hectare groot. Eerder werden er in bedrijfsverzamelcomplex De Comphaan reeds 72 bedrijfsunits gerealiseerd. Bedrijventerrein RijswijkBuiten biedt bestaande en nieuwe bedrijven uit de regio uitstekende vestigingsmogelijkheden. Het ligt nabij de Laan van ’t Haantje, aan de rand van deelgebied Parkrijk.

Centraal gelegen

Bedrijventerrein RijswijkBuiten ligt in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, die in de zuidwestelijke vleugel van de Randstad ligt. Het ligt op nabije afstand van het centrum van Rijswijk en Delft. Maar ook Den Haag en Rotterdam zijn goed en snel bereikbaar via de Prinses Beatrixlaan en de snelwegen A4 en A13. De A12 is gelegen op heel korte afstand van het gebied en zorgt voor de verbinding met Utrecht. Ook het Westland, de grootste Greenport van Nederland, ligt nabij. Vanwege de centrale ligging ligt het bedrijventerrein in het hart van een groot verzorgingsgebied.

Te koop: bouwrijpe bedrijfskavels H7-4a en H7.4c

Op dinsdag 10 mei 2022 is de verkoopprocedure gestart van twee bedrijfskavels op bedrijventerrein Parkrijk nabij de Poldermeesterstraat/Laan van ’t Haantje te RijswijkBuiten. De kavels H7-4A en H7-4C hebben een oppervlakte van respectievelijk 3.320 m2 en 3.323 m2. De verkoopprocedure en bijbehorende informatie leest u hieronder.

Bedrijfskavel H7-4A

  • perceel: 3320 m2
  • bouwvlak: 2321 m2

Binnen het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan tot en met een milieucategorie 3.1.  Er geldt een maximaal toegestane bouwhoogte van 12 meter. Het bestemmingsplan en het uitwerkingsplan zijn te vinden op: www.ruimtelijkeplannen.nl. In het bestemmingsplan en de verkoopleidraad zijn de randvoorwaarden voor kavel H7-4A vermeld. U bent vrij om binnen deze randvoorwaarden zelf het programma te bepalen, en bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, realiseren en gebruik of verhuren van het te ontwikkelen programma.

In onderstaande downloads leest u meer informatie over kavel H7-4A:

Bedrijfskavel H7-4C

perceel: 3323 m2
bouwvlak: 2296 m2

Binnen het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan tot en met een milieucategorie 3.1.  Er geldt een maximaal toegestane bouwhoogte van 12 meter. Het bestemmingsplan en het uitwerkingsplan zijn te vinden op: www.ruimtelijkeplannen.nl. In het bestemmingsplan en de verkoopleidraad zijn de randvoorwaarden voor kavel H7-4C vermeld. U bent vrij om binnen deze randvoorwaarden zelf het programma te bepalen, en bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, realiseren en gebruik of verhuren van het te ontwikkelen programma.

In onderstaande downloads leest u meer informatie over kavel H7-4C:

Belangstelling

U kunt uw belangstelling voor kavel H7-4A en H.7-4C uiterlijk voor 31 mei 2022 om 23.59 uur kenbaar maken door een e-mail te sturen aan bedrijvenrwb@rijswijk.nl. Hierin vermeldt u:

  • De ingevulde en ondertekende vragenlijst m.b.t. de inschrijver en eindgebruiker(s), bedrijfsactiviteiten, KVK-gegevens, tekenbevoegdheid/mandatering, BIBOB, referenties etc.;
  • Een onderbouwing van eisen en wensen m.b.t. de gunningscriteria Algemeen en Economie, Kwaliteit, Duurzaamheid en Prijs (maximaal 6x A4);
  • Uitleg over de bouwplannen en bedrijfsactiviteiten op de locatie, voorzien van globale schetsen (maximaal 4x A4).

Zodra de deadline is verlopen beoordeelt de gemeente Rijswijk de inschrijvingen en selecteert een winnaar op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Meer informatie hierover leest u in de verkoopleidraad.

MEER INFORMATIE

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail met uw bedrijfsgegevens naar bedrijvenrwb@rijswijk.nl. Team Bedrijven RijswijkBuiten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

RijswijkBuiten wordt in meerdere fasen gebouwd. In onderstaande kaart vindt u meer informatie over de diverse ontwikkelingen in de wijk. Zo kunt u zien welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er worden gebouwd, of zijn gerealiseerd. Klik op een project om meer informatie te lezen, op de verschillende projectpagina’s leest u meer informatie over de betreffende projecten. Deze kaart wordt regelmatig geactualiseerd.

Scroll naar top