homeNieuwsGeen categorieBereikbaarheid Informatiecentrum RijswijkBuiten

Bereikbaarheid Informatiecentrum RijswijkBuiten

Bereikbaarheid Informatiecentrum RijswijkBuiten


In verband met de Coronamaatregelen is het informatiecentrum RijswijkBuiten gesloten. Voor vragen over RijswijkBuiten kunt u contact opnemen met informatiecentrum RijswijkBuiten via telefoonnummer 070- 326 1975 of per e-mail via rijswijkbuiten@rijswijk.nl. Hebt u een specifieke vraag over een van onze actuele projecten: Park van Rodenburg, De Lanen, De Buitenparel, De Wilgen, De Linden of Landerijen van Sion? Neem dan contact op met Arjan van Weele via telefoonnummer 06 2850 6559 of Monique Leijerweert via telefoonnummer 06 5543 0969 of per e-mail via rijswijkbuiten@rijswijk.nl. Wanneer de woonconsulenten uw vraag niet telefonisch of per e-mail kunnen beantwoorden, zullen zij indien nodig én alleen voor dringende vragen samen met u een afspraak inplannen.

Hebt u een afspraak bij informatiecentrum RijswijkBuiten?

Om uw afspraak aan informatiecentrum RijswijkBuiten veilig te laten verlopen, hebben wij maatregelen getroffen om u ook in deze tijd zo goed mogelijk van dienst te zijn en ieders veiligheid te waarborgen:

  • bezoekers en medewerkers worden dringend verzocht om een mondkapje te dragen in de publiek toegankelijke binnenruimten zoals informatiecentrum RijswijkBuiten. Uitgangpunt hierbij is dat u zelf zorgt voor een mondkapje;
  • in verband met de Coronamaatregelen vragen wij u waar mogelijk alleen, of met maximaal twee personen, naar uw afspraak te komen.
  • kom niet eerder dan het aanvangstijdstip van uw afspraak naar het informatiecentrum. let op: er is binnen geen wachtruimte;
  • desinfecteer uw handen bij binnenkomst met het desinfectiemiddel, dit hebben wij voor u klaargezet.
  • volg de aanwijzingen van de woonconsulenten op, zij begeleiden u tijdens uw afspraak.
 

Downloads

Geen documenten gevonden.  

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief