Denk mee over het ontwerp voor het Tiny Forest in Parkrijk

Misschien heeft u gehoord dat er in de Distelvlinderstraat in Parkrijk een Tiny Forest komt. Dit is een minibos van ongeveer 200 vierkante meter. Een Tiny Forest is niet alleen een prettige plek voor vlinders, vogels, bijen en kleine zoogdieren, maar ook voor mensen. Kinderen leren er over de Nederlandse natuur en buurtbewoners ontmoeten elkaar op een prettige en gezonde plek. Denkt u als (toekomstig) bewoner van Parkrijk mee over hoe het Tiny Forest eruit komt te zien?

Bewonersbijeenkomst

Datum en tijd : Dinsdag 11 april 2023 19.00-21.00 uur
Locatie : Montessorischool Parkrijk, Parelmoervlinderlaan 102
Aanmelden : Voor dinsdag 11 april 2023 via de website Samen.Rijswijk.nl/tinyforest

Tijdens deze bewonersbijeenkomst praten we u graag bij over wat een Tiny Forest is, kunt u meedenken over een aantal onderdelen van het ontwerp én kunt u vragen stellen over het vergroenen van uw eigen tuin. Op www.rijswijkbuiten.nl/tiny-forest leest u alvast meer informatie over het Tiny Forest in Parkrijk. Bijvoorbeeld over waar het Tiny Forest in Parkrijk precies komt.

Hieronder leest u het programma van de bijeenkomst.

  • 19.00 uur : Inloop
  • 19.15 uur : Wat is een Tiny Forest en waarom komt er een Tiny Forest in Parkrijk?
  • 19.30 uur : Inspiratie voor een levende tuin door Wendy Bakker (Steenbreek Rijswijk)
  • 19.45 uur : Doe mee met één van de activiteiten I Optie 1: Ontwerp mee aan het Tiny Forest in Parkrijk of optie 2: Ontwerp uw eigen levende tuin. Bij uw aanmelding via Samen.Rijswijk.nl/tinyforest geeft u door met welke activiteit u mee wil doen.
  • 20.30 uur : Planning aanleg Tiny Forest in Parkrijk en afsluiting.

Wat gebeurt er daarna?

Een hovenier maakt met behulp van de ideeën uit de bewonersbijeenkomst een aantal ontwerpen voor het Tiny Forest. Zodra deze klaar zijn leest u dit op Samen.Rijswijk.nl/tinyforest. Daarna kunt u via Samen.Rijswijk stemmen op het ontwerp dat u het leukst vindt. Het ontwerp met de meeste stemmen wordt daadwerkelijk aangelegd.

Scroll naar boven