BPD start met voorbereidende werkzaamheden Sion Parck


Op maandag 7 maart 2022 start BPD met de voorbereidende werkzaamheden voor Sion Parck op de voormalige bedrijfslocatie van Van der Maarel glastuinbouw aan de Pastoor Verburchweg. De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind mei 2022. Het terrein wordt opgeschoond, er wordt drainage aangelegd en er wordt zand en grond aangebracht als voorbelasting. BPD voert de voorbereidende werkzaamheden vooruitlopend op de planvorming en de bestemmingsplanwijziging van deze locatie uit. Dit is nodig om de grond op tijd klaar te maken voor de toekomstige bebouwing.

Wat merkt u ervan?

De werkzaamheden worden door ‘Fa. J. Bos en Zonen’ uitgevoerd en vinden tussen maandag 7 maart en eind mei 2022 op werkdagen plaats van 7.00 tot 18.00 uur. Het bouwverkeer rijdt via de Laan van Sion en de Pastoor Verburchweg. Op de Pastoor Verburchweg wordt stapvoets gereden. De voorbelasting wordt in fases aangebracht. In de periodes tussen het aanbrengen van de lagen voorbelasting vindt weinig tot geen bouwverkeer plaats. BPD heeft omwonenden begin maart via een bewonersbrief geïnformeerd over de start van de werkzaamheden. De bouwwerkzaamheden worden met zorg voor de omgeving uitgevoerd. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat er op enig moment overlast ontstaat. BPD vraagt uw begrip hiervoor.

Vragen

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u deze stellen aan Jeffrey Bos door een e-mail te sturen naar info@bosmoordrecht.nl of door te bellen naar 0182-372298. Kijk voor meer informatie op www.rijswijkbuiten.nl/sionparck en www.nieuwbouw-sionparck.nl. Heeft u een vraag over de voorgenomen plannen voor Sion Parck? Neem dan contact op met BPD door een e-mail te sturen aan verkoop.zuidwest@bpd.nl of te bellen naar 015 -268 0808.

Scroll naar boven