Bouw Parkrijk gestart!

Een nieuwe mijlpaal in RijswijkBuiten is bereikt. De bouw in Parkrijk is gestart. Wethouder Ronald van der Meij heeft ter gelegenheid van deze bijzondere mijlpaal op donderdag 15 december met vuurwerk vanaf de schaatsbaan het startsein gegeven voor de bouw. De bouw van de eerste fase van Parkrijk in RijswijkBuiten bestaat uit een grote diversiteit aan woningen, te weten de Laanappartementen, Herenhuizen, Hofwoningen en Stadsvilla’s. In totaal gaat het om 80 woningen die op een enkel appartement na allemaal zijn verkocht.

In zijn speech heeft de wethouder tevens aangegeven dat het gebied ’t Haantje vanaf heden Parkrijk zal heten. Er is voor gekozen om dit gebied deze nieuwe naam te geven om daarmee de link te maken naar het prachtige stadspark die aan de kop ligt van dit gebied, zijnde het Wilhelminapark.

Dit speciale moment wordt niet alleen met de toekomstige bewoners, maar ook met de huidige bewoners in RijswijkBuiten gevierd. Bewoners en bezoekers hebben het weekend daarna nog volop kunnen genieten van het schaatsen op deze schaatsbaan in Parkrijk (gelegen naast tuincentrum Groenrijk ‘t Haantje).

Scroll naar boven