Bouw koop-en huurappartementen en gezondheidscentrum in De Entree in volle gang!

In de eerste helft van 2022 is de bouw van het nieuwbouwproject De Entree gestart. En de bouw verloopt volgens de planning. Als alles goed verloopt worden de eerste sociale huurwoningen eind 2023 opgeleverd. In het eerste kwartaal van 2024 worden de koopappartementen opgeleverd, ook wordt dan het gezondheidscentrum RijswijkBuiten in gebruik genomen.

DE BERKEN EN DE BEUKEN

In het deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten worden in het nieuwbouwproject De Entree twee appartementengebouwen gebouwd. Het ontwerp is van Steenhuis Bukman Architecten uit Delft. 

In appartementengebouw De Beuken (7 verdiepingen) komen 32 koopappartementen, welke allemaal zijn verkocht. Het gebouw is inmiddels 4 verdiepingen hoog en de aannemer verwacht voor de bouwvakantie het hoogste punt te bereiken. 

In appartementengebouw De Berken (6 verdiepingen) realiseert Vidomes 28 sociale twee- en driekamerappartementen voor senioren. De sociale huurappartementen zijn bedoeld voor zowel huurders die doorstromen vanuit een grotere woning naar een appartement, als voor senioren met een zorgbehoefte. De appartementen komen boven de twee verdiepingen van het gezondheidscentrum RijswijkBuiten, gebouwd in opdracht van Intercontinental Estate B.V, dat nu nog gevestigd in een tijdelijk gebouw aan de Van Rijnweg. De appartementen worden gebouwd in de buurt van andere voorzieningen in de wijk zoals een supermarkt en het groene en waterrijke Wilhelminapark. Appartementengebouw De Berken is inmiddels 5 verdiepingen hoog, binnenkort bouwt aannemer Lithos de wanden van de laatste verdieping en wordt met het dak gestart. Ook is er gestart met het metselwerk van de gevel. 

OPLEVERING DE ENTREE EN START VERHUUR DE BERKEN

Als alles volgens de planning verloopt wordt appartementengebouw De Berken aan het einde van het vierde kwartaal van 2023 opgeleverd. De sociale twee- en driekamerhuurappartementen in dit appartementengebouw worden verhuurd: een deel via de seniorenmakelaar aan bewoners die een grote sociale huurwoning achterlaten, een deel aan bewoners met een lichte zorgvraag en een deel wordt in de zomer van 2023 aangeboden via de website van Woonnet Haaglanden. Onder vermelding van het adres ‘Keizersmantelstraat’. Meer informatie daarover volgt op www.vidomes.nl en www.rijswijkbuiten.nl

Volgens de huidige planning worden de koopappartementen in De Beuken in het eerste kwartaal van 2024 opgeleverd. Alle appartementen in De Beuken zijn inmiddels verkocht. 

Impressie De Entree, waaronder De Beuken (rechts) en De Berken (links)
Scroll naar boven