Bouw fase 2 Terras van Sion gestart!

Samen met Dick Boelen, directeur Dura Vermeer en de toekomstige bewoners is een tijdscapsule met herinneringen als start van de bouw in de grond gegraven.

Namens de gemeente Rijswijk heeft wethouder Marloes Borsboom op 13 september j.l. symbolisch het startsein gegeven voor de bouw van fase 2 van het Terras van Sion in RijswijkBuiten. Het Terras van Sion fase twee bestaat uit 12 twee- onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Samen met Dick Boelen, directeur Dura Vermeer en de toekomstige bewoners is een tijdscapsule met herinneringen als start van de bouw in de grond gegraven.

Voor wethouder Borsboom is dit het allereerste woningbouwproject waarvoor zij het startsein voor de bouw in RijswijkBuiten heeft mogen geven. “Als nieuwe wijkwethouder ben ik natuurlijk ongelofelijk trots op deze prachtige nieuwe woonwijk met de gekozen duurzaamheidsambities. Met de realisatie van het Terras krijgt de entree van RijswijkBuiten zijn definitieve vorm.

Dick Boelen, directeur Dura Vermeer geeft aan: “Als ontwikkelpartner vanaf het begin van deze ontwikkeling van RijswijkBuiten zijn wederom trots ons steentje bij te kunnen dragen aan de meest duurzame wijk van Nederland”.

Duurzaam

Alle woningen zijn maximaal energiezuinig, zoals u inmiddels gewend bent in RijswijkBuiten. Volledig gasloos en met een EPC van 0,0.

Scroll naar boven