In oktober 2023 zijn we gestart met de aanleg van de wijkontmoetingsplaats in Hof van Sion. Helaas moeten we de werkzaamheden stilleggen door het regenachtige weer. Door de regen zit er teveel water in de grond. Hierdoor kunnen de werkzaamheden helaas niet goed worden uitgevoerd. Aannemer AHvrij Groen, Grond en Infra heeft geprobeerd om het water weg te pompen. Helaas was dit niet voldoende om de werkzaamheden door te laten gaan.

planning

Het stilleggen van de werkzaamheden heeft invloed op de planning. Het was de bedoeling dat de wijkontmoetingsplaats eind 2023/ begin 2024 klaar was. Wij houden de weersvoorspellingen in de gaten. Als het weer het toelaat gaat de aannemer weer aan de slag. Het is daardoor op dit moment lastig te zeggen wanneer de wijkontmoetingsplaats precies klaar is. maar wij verwachten dat dit uiterlijk maart 2024 is.

VRAGEN

Heeft u vragen over wijkontmoetingsplaats Hof van Sion? Neem dat contact op met AHvrij Groen, Grond en Infra. Stuur een e-mail naar info@ahvrij.nl of bel telefoonnummer 0174-712555 (maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00).

Heeft u andere vragen? Neem dan contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten. Stuur een e-mail naar rijswijkbuiten@rijswijk.nl of bel telefoonnummer 070 – 326 19 75.

Scroll naar boven