10 jaar RijswijkBuiten!

10 jaar RijswijkBuiten!

Deze week is het 10 jaar geleden dat de bouw van RijswijkBuiten is gestart. Op 3 april 2013 ging in deelgebied Sion de eerste heipaal de grond in. Nu, precies 10 jaar later, is de wijk uitgegroeid tot een levendige wijk waar op dit moment zo’n 2000 duurzame woningen zijn gebouwd. Zonder gasaansluiting, maar met warmtepomp en zonnepanelen om duurzaam energie op te wekken. Voorbereid op de toekomst dus!

10 jaar thuis

Starters, (jonge) gezinnen, senioren en ook bijzondere woonvormen hebben in RijswijkBuiten hun nieuwe thuis gevonden. De wijk groeit en bloeit, bewoners weten elkaar te vinden en organiseren (onder andere met verschillende verenigingen uit de wijk) allerlei activiteiten.

Niet alleen de bewoners wonen er goed, maar ook voor bomen, planten en dieren is RijswijkBuiten een fijne plek. Dieren vinden hun thuis bijvoorbeeld in een van de ruim 1.000 aangeplante bomen, het vele groen of in de nestkasten die tijdens de bouw van de woningen zijn ingemetseld.

10 jaar RijswijkBuiten is 10 jaar thuis

Samen met de bewoners vertellen we jou daar de komende tijd meer over! Volg 10 jaar RijswijkBuiten op www.rijswijkbuiten.nl/10jaar en/of de social media van RijswijkBuiten.

Scroll naar boven