Laatste woning De Vlinderpoort opgeleverd

Begin volgende week is RijswijkBuiten weer 27 woningen rijker. Dan ontvangen de laatste bewoners van project de Vlinderpoort officieel de sleutel van hun nieuwe woning. Vandaag nam de familie van Santen voor het laatst een kijkje in hun woning in aanbouw. Dat deden zij samen met wethouder Stadsontwikkeling Armand van de Laar en Joubert Ockeloen van projectontwikkelaar Wonen à la Carte. Zij overhandigden alvast een symbolische sleutel aan de toekomstige bewoners Marco, Brigitte en Demi.

Laatste woning De Vlinderpoort opgeleverd Lees verder

Maatregelen ter verbetering verkeersveiligheid Van Rijnweg

In februari worden maatregelen getroffen ter verbetering van de verkeersveiligheid op de Van Rijnweg. De belangrijkste maatregelen zijn het verlagen van de maximumsnelheid naar 30 km/u op een deel van de Van der Kooijweg, het plaatsen van snelheid verlagende plakdrempels en het instellen van een verbod voor vrachtverkeer met uitzondering van bestemmingsverkeer. Ook komen er op het wegdek logo’s met de afbeelding fietsstraat om automobilisten extra te attenderen op het feit dat fietsers hier de hoofdweggebruiker zijn.

Maatregelen ter verbetering verkeersveiligheid Van Rijnweg Lees verder

Danny en Sabrina wonen al 10 jaar in RijswijkBuiten. ‘Hartstikke blij dat het zo’n leuke wijk is geworden’

Danny en Sabrina Tan waren 28 en 29 jaar oud, toen ze tien jaar geleden de eerste nul-op-de-meter-woning kochten in RijswijkBuiten. De sleutel kregen ze persoonlijk uitgereikt door toenmalig minister Blok (Wonen); zij waren immers de allereerste bewoners van de allereerste energieneutrale wijk van Nederland. Ze wonen er nog steeds, inmiddels met drie kinderen en een hond. Met heel veel plezier schuiven ze aan tafel bij Armand van de Laar, wethouders stadsontwikkeling, die het paar uitnodigde voor een kopje thee met gebak.

Danny en Sabrina wonen al 10 jaar in RijswijkBuiten. ‘Hartstikke blij dat het zo’n leuke wijk is geworden’ Lees verder

Scroll naar boven