Werkzaamheden in de Parelgraslaan

De bouwwerkzaamheden van de woningen in project De Buitenparel aan de Parelgraslaan zijn bijna klaar. Voorafgaand aan het aanbrengen van de definitieve bestrating moet de riolering van de in aanbouw zijnde woningen in het project De Buitenparel aangesloten worden op de bestaande riolering in de Parelgrasstraat. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is het nodig de Parelgraslaan, tussen huisnummer 31 en 39, af te sluiten voor auto en fietsverkeer.

Omleiding


Tussen maandag 29 november en vrijdag 17 december 2021 is er geen doorgaand auto en fietsverkeer mogelijk ter hoogte van de Parelgraslaan huisnummer 31 tot en met 39. De omleidingsroute (zie afbeelding hieronder) wordt ter plaatste aangegeven met gele borden. De naastgelegen stoep blijft toegankelijk voor voetgangers en bewoners van de Parelgraslaan 31 tot en met 39 kunnen te voet hun woning bereiken.

Omleidingsroute rioleringswerkzaamheden De Buitenparel
Omleidingsroute rioleringswerkzaamheden De Buitenparel


Altijd op de hoogte via de digitale kaart met (bouw)werkzaamheden

In de digitale kaart op www.rijswijkbuiten.nl/werkzaamheden vindt u een overzicht van alle actuele werkzaamheden, (langlopende) wegafsluitingen en tijdelijke bouwwegen in RijswijkBuiten. Voor de actuele projecten is de verwachte planning en fasering opgenomen.

Scroll naar boven