homeVragen en meldingen woonomgeving

Vragen en meldingen woonomgeving

Vragen en meldingen woonomgeving

U woont in een nieuwbouwwijk in aanbouw. De komende jaren staat er nogal wat te gebeuren, zowel in Sion als in Parkrijk. Alle werkzaamheden worden met veel zorgvuldigheid uitgevoerd. Toch kan het voorkomen dat er op enig moment overlast ontstaat. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Woonomgeving RijswijkBuiten

Zolang de bouwactiviteiten in uw woonbuurt en rondom uw nieuwe woning nog niet geheel zijn afgerond, kunt u voor vragen en opmerkingen die te maken hebben met deze woonomgeving terecht bij het informatiecentrum RijswijkBuiten. Bij voorkeur kunt u deze vragen per mail stellen via rijswijkbuiten@rijswijk.nl.

In het geval dat de melding of klacht betrekking heeft op een gebied wat inmiddels is overgedragen aan de afdeling stadsbeheer van de gemeente Rijswijk, zullen wij ervoor zorgen dat uw verzoek ter afhandeling zal worden doorgestuurd aan de betreffende afdeling.

 

Beukenhaagjes

Bij de ontwikkeling van RijswijkBuiten is veel aandacht besteed aan het groene karakter van het openbare gebied. Onderdeel van het groen in de wijk is de groene erfafscheiding, die u in iedere voortuin terugvindt in de vorm van beukenhagen. Er zijn diverse meldingen binnengekomen over dode beukenhaagjes. Om het groene karakter in RijswijkBuiten te waarborgen is besloten om de dode beukenhaagjes éénmalig te vervangen. Meldingen over dode beukenhaagjes, of andere vragen over de laatste actuele ontwikkelingen in uw wijk, kunt u indienen via rijswijkbuiten@rijswijk.nl.

Spoed

Buiten kantooruren of in het weekend is de piketdienst van de gemeente Rijswijk ingeschakeld voor dringende klachten over werkzaamheden of calamiteiten in de openbare ruimte. De piketdienst is bereikbaar onder nummer: 06-53653202. Buiten de kantooruren en in het weekend bellen is alleen bedoeld voor zeer dringende zaken die direct een oplossing behoeven. Indien uw klacht of de overlast niet dringend is verzoeken wij u bij voorkeur het speciale emailadres te gebruiken: rijswijkbuiten@rijswijk.nl.

 

Downloads

Geen documenten gevonden.