Volkstuinvereniging De Schoffel ingepast in RijswijkBuiten

Namens de gemeente Rijswijk heeft wethouder Marloes Borsboom maandag 9 juli jl. de overeenkomsten tussen het bestuur van Volkstuinvereniging de Schoffel en de gemeente Rijswijk ondertekend inzake de inpassing van Volkstuinvereniging de Schoffel in RijswijkBuiten.

Na diverse overleggen tussen het bestuur van Volkstuinvereniging De Schoffel en de gemeente zijn er afspraken gemaakt over inpassing van De Schoffel in de nieuwbouwlocatie RijswijkBuiten. De ledenvergadering van de vereniging èn de gemeenteraad hebben met de  afspraken ingestemd.

Hiermee is voor de vereniging duidelijkheid over een wijze waarop De Schoffel onderdeel wordt van RijswijkBuiten. De verenigingslocatie wordt qua omvang weliswaar wat kleiner, maar alle partijen zijn zeer tevreden over de goede manier waarop de volkstuinvereniging wordt ingepast in de toekomstige wijk. Naar verwachting zal de inpassing in 2021 voltooid zijn. De leden kunnen blijven genieten van hun tuin, maar ook de omwonenden. De Schoffel wordt na de inpassing ook opengesteld voor de ‘ buren’, zodat ook zij van het groen op De Schoffel kunnen genieten. Het wordt als het ware een groene oase in de wijk.

Scroll naar boven