Verzin een naam voor de nieuwe sport-en speelplek aan de Van Rijnweg

Eind dit jaar starten we met de aanleg van de Krajicek-Playground aan de Van Rijnweg in RijswijkBuiten. Dit is een multifunctioneel sportveld waar kinderen kunnen voetballen, tennissen en basketballen. Haaglanden Beweegt en de Krajicek Foundation gaan hier allerlei activiteiten organiseren. Naast de Krajicek Playground komt er ook een nieuwe speelplek voor jonge kinderen, zodat jong én oud elkaar op dezelfde plek kunnen ontmoeten en samen kunnen sporten en spelen. En zo’n toffe sport- en speelplek, moet natuurlijk een toffe naam krijgen. Denk je mee?

Hoe kun je meedoen?

  • Ga naar Samen.Rijswijk.nl en klik op ‘Sport- en speelplek Van Rijnweg RijswijkBuiten’.
  • Geef jouw naam uiterlijk zondag 4 december aan ons door. Heb je hulp nodig bij het doorgeven van je naam? Vraag dan je ouders, oudere broer/zus, opa/oma of iemand anders om hulp.
  • Alle ingestuurde namen worden daarna bekeken door een speciale commissie. Zij kiezen een top 5.
  • Vervolgens kun je tussen 19 december tot 1 januari 2023 via Samen.Rijswijk.nl jouw stem uitbrengen op één van de 5 namen uit de top 5.
  • De naam met de meeste stemmen wordt bij de opening van de Krajicek-Playground onthuld.

Planning

Waarschijnlijk is de Krajicek-Playground eind februari 2023/begin maart 2023 klaar. Naast de Krajicek-Playground komt er ook een nieuwe speelplek, deze is waarschijnlijk eind maart 2023 klaar. Dit is later dan gepland, omdat de aanleg van de openbare ruimte rondom het nieuwe deel van Laan van Sion langer duurt dan verwacht.

Meer lezen over de sport- en speelplek?

Ben je benieuwd hoe de nieuwe sport- en speelplek eruit komt te zien? Kijk op www.rijswijkbuiten.nl/speelplek-rijnweg en Samen.Rijswijk.nl, klik op ‘Sport- en speelplek Van Rijnweg RijswijkBuiten’.

Scroll naar boven