homeNieuwsBewonersVAREND CORSO

VAREND CORSO

VAREND CORSO

Aankomend weekend is het weer zover! Het Varend Corso! Een unieke spektakel op het water.
Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen en planten en

heerlijke groenten in de hoofdrol. Dit jaar met het thema Helemaal Hollands.

Het corso is dit jaar op 3-4-5 augustus te zien. De stoet trekt door onder meer het Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen. En op zondag 5 augustus vaart de stoet ook langs RijswijkBuiten!

Dit betekent ook dat er zoals ieder jaar een aantal wegen zal worden afgesloten. Op ’t Haantje wordt éénrichtingsverkeer ingesteld voor autoverkeer vanaf de Laan van ’t Haantje richting Lange Kleiweg. In verband met veiligheid en bereikbaarheid voor hulpdiensten wordt de Sionsweg en direct aangrenzende wegen afgesloten voor autoverkeer, ook de Gele Lis, Middendorpweg, Rijshout en Kloosterpad worden afgesloten. Voetgangers en fietsers hebben toegang. Direct aanwonenden wordt verzocht tijdens het passeren van het Varend Corso ook niet met de auto over de Sionsweg te rijden.

Uiteraard is een ieder van harte welkom! Houd wel rekening met de beperkte parkeergelegenheid in de wijk. Wij adviseren u daarom zoveel mogelijk met de fiets te komen. Daarnaast is RijswijkBuiten op 5 augustus alleen via de Prinses Beatrixlaan bereikbaar. In verband met werkzaamheden aan de Van Rijnweg is de toegang vanaf Hoekpolder met de auto niet mogelijk. Voor fietsers afkomstig vanaf de Hoekpolder is er een omleiding ingesteld.

 

Downloads

Geen documenten gevonden.