homeNieuwsGeen categorieBuitenplaats Sion wordt het hart van de wijk! Doet u mee?

Buitenplaats Sion wordt het hart van de wijk! Doet u mee?

Buitenplaats Sion wordt het hart van de wijk! Doet u mee?

Kom naar de maandelijkse intiatievenavond voor een bruisende Buitenplaats in RijswijkBuiten

Met de donkere dagen achter de rug wordt het tijd om plannen te maken voor een zonnig voorjaar op de Buitenplaats Sion. Kom op 31 januari van 19.30 – 21.30 uur naar het Informatiecentrum RijswijkBuiten (van Rijnweg 3b) en praat mee, neem initiatief, of sluit u aan bij de ontwikkeling van een idee van een buurtgenoot. Samen maken we van de Buitenplaats een prachtplek voor RijswijkBuiten!

De avond is een initiatief van betrokken bewoners, CU@Sion, de gemeente Rijswijk, programmabureau RijswijkBuiten, Dura Vermeer en STIPO. Samen werken we de komende tijd aan een ontmoetingsplek voor de wijk en de omgeving. Een plek waar u uw buurtbewoners ontmoet, waar kinderen kunnen spelen, waar altijd wat te doen is. Terwijl de wijk volop in ontwikkeling is nodigen wij u uit om tijdelijke activiteiten te organiseren op de Buitenplaats, op weg naar de toekomstige inrichting en bestemming van het middengebied van het terrein.

Aanmelden

Aanmelden voor de initiatievenavond kan via het formulier op deze pagina.  Vanwege beperkte capaciteit van het informatiecentrum, is het raadzaam snel in te schrijven. Mocht deze initiatievenavond onverhoopt vol zitten, dan bent u van harte welkom op de volgende editie. U ontvangt na aanmelding een definitieve uitnodiging.

 

Heeft u al een initiatief in gedachten voor de Buitenplaats, en zou u die graag willen presenteren aan buurtgenoten en andere betrokkenen op 31 januari? Neem dan contact op met Charlot Schans van STIPO (charlot.schans@stipo.nl) en bespreek de mogelijkheden. Graag tot ziens op 31 januari!

Aanmeldformulier initiatievenavond

Ja, ik meld mij graag aan voor de initievenavond buitenplaats Sion op donderdag 31 januari 2019.
  • Ja, ik kom graag naar de initiatievenavond met:
  • In het kader van de nieuwe privacy wetgeving, vragen wij u expliciet akkoord te gaan met het verwerken van uw gegevens. Uw gegevens worden gedeeld met STIPO zodat zij u het definitieve programma kunnen toesturen en u op de hoogte kunnen houden over toekomstige ontwikkelingen in dit gebied.
 

Downloads

Geen documenten gevonden.