Start pre-sale De Lanen fase 3

De pre-sale van 18 duurzame herenhuizen in De Lanen fase 3 in RijswijkBuiten is op maandag 9 mei 2022 gestart. Vanaf dit moment is het mogelijk om u in te schrijven als belangstellende op www.parkrijk-delanen.nl.

De woningen

De 18 herenhuizen worden gebouwd aan weerszijde van de toekomstige parksingel richting het Wilhelminapark. De woningen hebben een breedtemaat van 5,4 meter en beschikken over drie woonlagen. Twee hoekwoningen beschikken zelfs over een uitbouw aan de zijkant van de woning waardoor deze woningen voor dat deel van de woonkamer extra breed zijn. De voorlopige prijsindicatie is vanaf € 615.000,- en woonoppervlaktes variëren van circa 148 tot ruim 166 m². Negen woningen hebben een tuin op het zuidwesten, de andere negen tuinen zijn gelegen op het noordoosten.

Duurzaam wonen in Parkrijk RijswijkBuiten

In RijswijkBuiten woont u voorbereid op de toekomst. Alle woningen en het openbaar gebied zijn uiterst duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo hebben de woningen in De Lanen fase 3 geen gasaansluiting maar zijn ze voorzien van een warmtepomp en wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen.

Normaliter wordt regenwater via het riool afgevoerd, waardoor het meteen uit het zicht verdwijnt. In deelgebied Parkrijk doen we dit anders: hier wordt het regenwater via speciale goten boven de grond via watergangen en speciaal in te richten groenstroken vertraagd afgevoerd naar omliggende waterpartijen. Zo wordt schade door wateroverlast aan woningen en infrastructuur voorkomen.

Daarnaast wordt in Parkrijk slim omgegaan met mobiliteit. Er is veel ruimte voor fietsers en voetgangers en er zijn minder parkeerplekken dan gebruikelijk. In het nieuwe deel van Parkrijk is per woning rekening gehouden met één parkeerplaats voor bewoners en 0,3 parkeerplaats voor bezoekers. Als alternatief voor de (tweede) particuliere auto kunnen bewoners gebruik maken van duurzame (elektrische) deelauto’s en (bak)fietsen. Als onderdeel van de nieuwe woonbuurt Parkrijk wordt op een aantal centrale plekken in Parkrijk 8 tot 11 mobiliteitspunten gerealiseerd, waar bewoners van Parkrijk de deelmobiliteit kunnen huren. Zo stimuleren we het gebruik van deelauto’s en fietsen en dragen we bij aan de duurzaamheid én leefbaarheid van Parkrijk. Meer informatie, onder andere over de (toekomstige) locaties van de Hely Hubs, leest u op www.rijswijkbuiten.nl/deelmobiliteit.

Impressie De Lanen fase 3

IN DE OMGEVING VAN DE Lanen Fase 3

De Lanen fase 3 wordt gebouwd in deelgebied Parkrijk. We noemen het gebied niet voor niets Parkrijk: het aangrenzende Wilhelminapark met maar liefst 150 hectare groen vormt het uitgangspunt voor het stedenbouwkundig ontwerp van de wijk. Parkrijk wordt zo ingericht dat elke straat in verbinding staat met het veelzijdige recreatiegebied. De lange lanen met de daaraan gelegen woningen vormen het verlengde van het park. In het park kunt u heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen en genieten van het zeer gevarieerd landschap. Voor kinderen is een speeltuin aanwezig en bij warm weer is het zelfs mogelijk om een duik te nemen in de zwemvijver!

RijswijkBuiten en dus ook de omgeving van De Lanen fase 3 wordt in meerdere fasen gebouwd. Ten zuiden van Lanen fase 3 komt project De Entree, bestaande uit twee appartementen complexen van zeven etages: De Beuken en De Berken. In De Berken realiseert Vidomes 28 sociale twee- en driekamerappartementen voor senioren met eventueel een zorgbehoefte. Op de begane grond van De Berken komt een gezondheidscentrum bestaande uit onder andere een huisarts, fysiotherapie, verloskundige en apotheek. Naast appartementengebouw De Beuken is op dit moment de Tijdelijke school Parkrijk te vinden. Deze tijdelijke huisvesting blijft tot 2030 in gebruik als school en kinderopvang. Na 2030 wordt deze locatie herontwikkeld. 

Ook aan tal van voorzieningen is gedacht. In deelgebied Parkrijk zijn inmiddels twee basisscholen gevestigd: één basisschool in een tijdelijke locatie aan de Laan van ’t Haantje en één basisschool in combinatie met een kinderopvang en gymzaal in de nieuwbouw van (Integraal Kindcentrum) IKC Parkrijk. Ook is gestart met de bouw van een woon-winkelcomplex met een supermarkt en dagwinkels, dat naar verwachting in 2023 worden opgeleverd. Tenslotte is er aan de zuidkant van Parkrijk een kleinschalig bedrijventerrein te vinden. 

PRE-SALE

Op maandag 9 mei 2022 start de pre-sale van 18 eengezinswoningen in De Lanen fase 3 in RijswijkBuiten. Vanaf dat moment is het mogelijk om u in te schrijven als belangstellende op www.parkrijk-delanen.nl. Medio juni wordt de definitieve verkoop verwacht, waarbij ook een hypotheekberekening zal worden gevraagd. Wanneer u zich inschrijft als belangstellende wordt u als eerste geïnformeerd over de start verkoop.

Impressie De Lanen fase 3, zicht richting Laan van ’t Haantje met appartementencomplexen van de Entree op de achtergrond.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over dit project op www.rijswijkbuiten.nl/lanenfase3 en www.parkrijk-delanen.nl.

Voor vragen over de woningen in De Lanen fase 3 kunt u contact opnemen met

Frisia Makelaars, via:
Telefoonnummer:
070-3420101
E-mail:
nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Olsthoorn makelaars, via
Telefoon: 
 070-3084656
E-mail: 
info@olsthoornmakelaars.nl
Website: 
www.parkrijk-debeuken.nl

Voor vragen over de wijk RijswijkBuiten kunt u contact opnemen met:

Informatiecentrum RijswijkBuiten, via
Telefoon: 070 – 326 19 75
E-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl  

Langskomen bij Informatiecentrum RijswijkBuiten is alleen mogelijk op afspraak. U kunt een afspraakverzoek bij ons achterlaten via www.rijswijkbuiten.nl/contact 

Scroll naar boven