Start pre-sale appartementen De Beuken 

Op 27 augustus 2021 start de pre-sale van 32 duurzame appartementen in project De Beuken in RijswijkBuiten. Vanaf dat moment is het mogelijk om u in te schrijven als belangstellende op www.parkrijk-debeuken.nl.

De appartementen

Het appartementengebouw van de Beuken telt 7 woonlagen met 32 luxe koopappartementen in verschillende typen. De appartementen worden gebouwd in de prijsklasse vanaf € 350.000,- v.o.n. Op de begane grond komen twee tweekamerappartementen. Op de verdiepingen is ruimte voor drie- en vierkamerappartementen. De woonoppervlakten variëren van circa 75 tot ruim 105 m² en alle appartementen hebben een buitenruimte met een gunstige zonligging.

Duurzaam wonen in Parkrijk RijswijkBuiten

RijswijkBuiten is een voorbeeldwijk op het gebied van duurzaamheid. Alle woningen en het openbaar gebied in RijswijkBuiten zijn duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo is de wijk gasloos, worden woningen verwarmd door een energiezuinige warmtepomp en wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen. Goed voor het milieu, maar door de lagere energierekening ook goed voor de portemonnee.

In deelgebied Parkrijk, waar de appartementen in De Beuken worden gebouwd, worden de duurzaamheidsambities van RijswijkBuiten een stap verder gebracht. Zo stroomt regenwater via een bovengronds afwatersysteem af naar omliggend water en kunnen bewoners gebruik straks maken van duurzame deelmobiliteit. 

Slim op weg dankzij deelmobiliteit

In Parkrijk heeft elke woning één parkeerplaats en 0,3 parkeerplaats voor bezoekers. Om te voorzien in de mobiliteitsbehoefte worden mobiliteitspunten, zogenaamde Hely Hubs, gerealiseerd op centrale plekken in de wijk. Hier zijn (elektrische) deelauto’s en deel(bak)fietsen beschikbaar, die door alle bewoners van Parkrijk kunnen worden gebruikt. Zo stimuleren we het gebruik van deelauto’s en -fietsen en dragen we bij aan de duurzaamheid én leefbaarheid van Parkrijk. Lees meer op www.rijswijkbuiten.nl/deelmobiliteit.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer weten over de woningen? Meer informatie leest u op www.parkrijk-debeuken.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met de verkopend makelaars:

Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Telefoon: 015 – 212 52 88

 nieuwbouw@vansilfhout.nl

Olsthoorn Makelaars

Telefoon: 070 – 308 46 56

nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Begin oktober 2021 start de verkoop van de appartementen in De Beuken. 

Scroll naar boven