homeNieuwsGeen categorieSpeelplek Oyevaerswey, stem op uw favoriete ontwerp!

Speelplek Oyevaerswey, stem op uw favoriete ontwerp!

Speelplek Oyevaerswey, stem op uw favoriete ontwerp!

In Parkrijk wordt deze zomer een nieuwe speelplek ingericht. Het gaat om de speelplek aan de Oyevaerswey, een speelplek voor kinderen van 0-6 jaar. Met bewoners zijn de speelwensen van de jongste bewoners van Parkrijk in kaart gebracht. Deze bewoners hebben zich naar aanleiding van de bewonersavond op 12 december 2018 én verschillende oproepen op onze website en nieuwsbrief opgegeven. Op basis hiervan is een drietal ontwerpen gemaakt. De keuze welk ontwerp daadwerkelijk wordt gerealiseerd laten wij graag over aan alle kinderen uit de buurt!

Breng uw stem uit

Woont u in de buurt of maak je graag gebruik van de speeltuin? Wij horen graag naar welk ontwerp jullie voorkeur uitgaat. Uiteraard mogen ook vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere buurtbewoners meedenken. Per huishouden kan één keer worden gestemd. Digitaal stemmen kan tot 21 juni 2019 via het formulier onderaan deze pagina.

De nieuwe speelplek zal naar verwachting in september 2019 worden aangelegd. Heel veel succes met het stemmen, we zijn erg benieuwd naar jullie keuze!

 

Plan 1: Tovenaarsschuilplaats

 

Plan 2: Schildpad

 

Plan 3: Boomburcht

 

Speeltuinontwerp Oyevaerswey

  • In het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), vragen wij u expliciet akkoord te gaan met het verwerken van uw gegevens.
 

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief