homeRijswijkBuitenWerken

Werken

Werken

RijswijkBuiten is niet alleen een bijzondere plek om te wonen. Maar ook om te werken! In de plannen is ook rekening gehouden met voorzieningen en kleinschalige bedrijvigheid. Bedrijvigheid die past in het beeld van RijswijkBuiten!

Door de veelzijdigheid van RijswijkBuiten is RijswijkBuiten een wijk waar je zowel kunt wonen als werken. Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Thuis of aan huis is de eerste. In een tijd waarin het eenvoudig is om thuis in te loggen op het bedrijfsnetwerk zijn daarvoor geen speciale of aparte bouwvoorzieningen nodig. Of denkt u aan een kantoor of praktijkruimte aan huis? De plannen in RijswijkBuiten bieden u volop mogelijkheden.

Een andere vorm is bijvoorbeeld die van aparte bedrijfskavels. Deze zijn gelegen aan de rand van Parkrijk. De bedrijven die zich er willen vestigen mogen passen binnen de spelregels van RijswijkBuiten. Een goed voorbeeld is tuincentrum Groenrijk – ’t Haantje of de zakelijke dienstverlening. Bewoners hoeven niet bang te zijn voor grote bedrijven. Ook zal de overgang van het woon- naar het voorzieningengedeelte op een natuurlijke manier worden gerealiseerd.

Daarnaast worden er bedrijfsunits aangeboden in het project De Comphaan. Een bedrijvenpark waarin bedrijfsunits variërend van 94 tot 150m2 bvo worden aangeboden. Meer weten? kijk op www.decomphaan.nl 

 

 

Downloads

Geen documenten gevonden.