homeProjectenPark Avenue

Park Avenue (Verwacht)

Park Avenue

Onder de naam Park Avenue staan diverse woningen gepland. De luxe en duurzame rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s worden gebouwd in de sfeer van de vorige eeuwwisseling. Het Rijswijkse Leeuwendaal is door de architecten gebruikt als referentie voor dit deelgebied van RijswijkBuiten. Zoals de projectnaam al doet vermoeden grenst Park Avenue met een riante laan aan de weelderige natuur en ligt het aan de voet van het 150 hectare grote Wilhelminapark.

In Park Avenue heeft u de keuze uit de riante parkrandwoningen (twee-onder-eenkap en vrijstaand) die uitkijken over het Wilhelminapark of over de daarachter gelegen royale hofwoningen (rijwoning of twee-onder-eenkap). Wie hier gaat wonen, kiest voor een huis met een luxe uitstraling in een parkachtig gebied, voorzien van alle comfort van vandaag.
De woningen zullen in basis worden uitgevoerd met een EPC van 0,0 en voorzien van onder andere zonnepanelen. Extreem duurzaam en energiezuinig, zoals dit in heel RijswijkBuiten het geval is. Optioneel kan ook gekozen worden voor een uitvoering met nul-op-de-meter. Bij normaal gebruik heeft u dan geen energierekening meer!

Blijft u graag op de hoogte over dit bijzondere project? Kijk dan op woneninparkavenue.nl voor de laatste informatie.

Buitenpoort ParkrijkPark AvenueBuitenplaats SyonKavels in RijswijkBuitenHuren in RijswijkBuitenHet Terras van SionDe Comphaan, bedrijfsunits in ParkrijkEilandrijkDe Linden, groen wonen in ParkrijkBuitenpoort SionDe Tuinen van Sion fase 13 (koop)De Tuinen van Sion fase 13 (huur)

Buitenpoort Parkrijk
Park Avenue
Buitenplaats Syon
Kavels in RijswijkBuiten
Huren in RijswijkBuiten
Het Terras van Sion
De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk
Eilandrijk
De Linden, groen wonen in Parkrijk
Buitenpoort Sion
De Tuinen van Sion fase 13 (koop)
De Tuinen van Sion fase 13 (huur)


Ontwikkelaar


Dura Vermeer Bouw Zuid West BV