homeProjectenKavels in RijswijkBuiten

Kavels in RijswijkBuiten (Uitverkocht)

Kavels in RijswijkBuiten

Zelf een huis bouwen. Het is een droom van veel mensen. Uw eigen ideeën realiseren over de vorm, de indeling en de afwerking.

De gemeente Rijswijk wil met RijswijkBuiten u alle vrijheid geven om zelf een huis te bouwen. Die plannen passen naadloos in de visie achter de gebiedsontwikkeling. RijswijkBuiten wordt een gevarieerde wijk, één die veel ruimte biedt voor verschillende initiatieven.

Inmiddels hebben al diverse bewoners hun droomhuis kunnen bouwen in RijswijkBuiten. Op dit moment zijn alle kavels onder optie of verkocht.

 

Parkrijk

Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over vrije kavels in Parkrijk. In 2019 wordt een herijking van Parkrijk uitgewerkt. Dit kan effect hebben op de woningbouwprogrammering van deze locatie.

Indien er nieuws is omtrent vrije kavels in RijswijkBuiten worden geïnteresseerden hierover geïnformeerd.

 

 

Buitenpoort ParkrijkPark AvenueBuitenplaats SyonKavels in RijswijkBuitenHuren in RijswijkBuitenHet Terras van SionDe Comphaan, bedrijfsunits in ParkrijkEilandrijkDe Linden, groen wonen in ParkrijkBuitenpoort SionDe Tuinen van Sion fase 13 (koop)De Tuinen van Sion fase 13 (huur)

Buitenpoort Parkrijk
Park Avenue
Buitenplaats Syon
Kavels in RijswijkBuiten
Huren in RijswijkBuiten
Het Terras van Sion
De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk
Eilandrijk
De Linden, groen wonen in Parkrijk
Buitenpoort Sion
De Tuinen van Sion fase 13 (koop)
De Tuinen van Sion fase 13 (huur)


Makelaars

Hoogenraad NVM Makelaars

Hoogenraad NVM Makelaars

Haagweg 177
2281 AJ  Rijswijk
rijswijkbuiten@hoogenraad.nl
070 – 399 36 34