homeProjectenHoflanen fase 3 (in optie)

Hoflanen fase 3 (in optie) (Deelgebied Parkrijk I koop)

Hoflanen fase 3 (in optie)

Projectinformatie Hoflanen fase 3

Deelgebied: Parkrijk

Soort aanbod: koop

Status: uitverkocht

Soort woningen: gelijkvloerse woningen én tweelaagse bovenwoningen

Aantal woningen: 35

Woonoppervlakten:  119 en 137 m²


FASE 3

Het aanbod van de 3e fase uit 35 eengezinswoningen. Waaronder 5 woningen type Meesters aan de Lanen van circa 134 m² en tuin op het zuidwesten. Deze woningen zijn 5,7 meter breed en 10,14 meter diep en gelegen aan een laan. In het hof bevinden zich 30 eengezinswoningen type Dames in het Hof. Deze woningen van circa 119 m² zijn 5,1 meter breed en 10,14 meter diep. Bent u op zoek naar nog meer ruimte? De woningen zijn optioneel uit te bouwen op de begane grond en beschikken over veel keuze voor indelingsmogelijkheden.

Deze duurzame woningen worden zeer compleet opgeleverd:

  • Inclusief complete keuken
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
  • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
  • Inclusief bodemwarmtepomp
  • Veel keuze- en indelingsmogelijkheden
  • Super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste BENG-eisen

DUURZAAM WONEN

Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan de in toekomst geldende duurzaamheidsnormen. Naast de gasloze en duurzame woningen vindt u hier een robuust water- en poldersysteem, volop diversiteit in de groenstructuur en aandacht voor variatie van natuurlijke elementen

PARKRIJK RIJSWIJKBUITEN

Plan Hoflanen ligt in het groene deelgebied Parkrijk. De naam Parkrijk is niet zomaar gekozen. Water en groen vormen de hoofdingrediënten van jouw nieuwe wijk. Hoflanen heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark.

Omzoomd door groen geniet u hier van de ultieme rust, maar profiteert u tegelijkertijd van de nabijheid van het stadscentrum van Rijswijk, de fraaie binnenstad van Delft en het strand van Kijkduin. De wijk biedt bovendien plaats aan tal van voorzieningen. Van een basisschool en kinderdagopvang tot en met een supermarkt en gezondheidscentrum. U fietst binnen vijf minuten naar winkelcentrum In de Bogaard en in het naastgelegen Wilhelminapark wandelt u door de prachtige natuurtuin, de heerlijk geurende kruidentuin en langs verschillende waterplassen.

Parkrijk wordt een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten en goede langzaam verkeersverbindingen. Bij de ontwikkeling en uitwerking van bouwplannen wordt rekening gehouden met een parkeernorm van 1,3. Altijd één parkeerplaats per woning en 0,3 parkeerplaats voor bezoekers parkeren. Om de mobiliteitsbehoefte veilig te stellen worden in Parkrijk extra parkeerplaatsen voor deelauto’s gerealiseerd. Deze parkeerplaatsen komen op een aantal verzamel opstelpunten in de wijk (zogenaamde mobiliteitspunten) op loopafstand van de woningen. Op deze verzamelpunten zijn een aantal deelauto’s beschikbaar, die door alle bewoners kunnen worden gebruikt. Op dit moment worden er plannen uitgewerkt om deze ambitie te realiseren. Meer informatie leest u op deelmobiliteit in Parkrijk.

Meer informatie

Alle woningen in project Hoflanen zijn uitverkocht. Alle verkoopdocumentatie, de prijzen en de mogelijkheid tot inschrijven voor de woningen vindt u online op www.roosdomtijhuis.nl/aanbod/project/hoflanen-fase-3-te-rijswijk. Hoflanen is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina met actuele (weg)werkzaamheden in deelgebied Parkrijk. 

Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Ontwikkelaar

Roosdom TijhuisMakelaars

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief