homeProjectenHet Hof Sion

Het Hof Sion

Het Hof Sion

In Sion komt straks een stukje eeuwenoude geschiedenis terug. Het Hof Sion, dat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 in verkoop gaat, wordt geheel ontworpen in de stijl van het voormalige landgoed met omliggende bebouwing en tuinen uit de rijke 16e eeuw. Het Hof Sion zal worden ontwikkeld tot een nieuwe buitenplaats waar wonen gecombineerd wordt met de beleving van de tuin en de omringende waterpartijen; de woningen in het nieuwe Het Hof Sion worden authentiek, bijzonder en natuurlijk zeer duurzaam.

Een bijzondere ontwikkeling

Het nieuwe Hof Sion zal aan deze historische locatie weer zijn vroegere grandeur, luxe en allure teruggeven. Op deze historische plek worden niet alleen woningen aan het water ontwikkeld, maar ook wordt gedacht aan woningen gelegen aan een prachtige binnentuin en een kleinschalig appartementengebouw. Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op deze historische plek? Meldt u dan aan op hethofsion.nl voor de nieuwsbrief van dit bijzondere project.

Buitenpoort ParkrijkPark AvenueHet Hof SionKavels in RijswijkBuitenHuren in RijswijkBuitenHet Terras van SionDe Comphaan, bedrijfsunits in ParkrijkEilandrijkDe Linden, groen wonen in ParkrijkBuitenpoort SionDe Tuinen van Sion fase 13

Buitenpoort Parkrijk
Park Avenue
Het Hof Sion
Kavels in RijswijkBuiten
Huren in RijswijkBuiten
Het Terras van Sion
De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk
Eilandrijk
De Linden, groen wonen in Parkrijk
Buitenpoort Sion
De Tuinen van Sion fase 13


Ontwikkelaar


Dura Vermeer Bouw Zuid West BV