homeProjectenDe Tuinen van Sion fase 13

De Tuinen van Sion fase 13

De Tuinen van Sion fase 13

De verkoop van Fase 13 van de Tuinen van Sion is gestart! Fase 13 van de Tuinen van Sion bestaat in totaal uit 122 eengezinswoningen onderverdeeld in 58 koop- en 26 sociale huurwoningen en 38 vrije sector huurwoningen.

Koopwoningen

De koopwoningen worden in verschillende woningtypes aangeboden, variërend in grootte van 111 m2 tot zelfs 175m2. De volledige verkoopdocumentatie en de actuele verkoopstand kunt u terugvinden op de website van De Tuinen van Sion.

Huurwoningen

De huurwoningen zijn vergelijkbaar met de huurwoningen die eerder in RijswijkBuiten zijn gerealiseerd zowel in grootte als in architectuur. De woningen, zowel in de vrije sector als de sociale huur,  zullen naar verwachting pas in de loop van 2019 in verhuur worden gebracht. Vrije sector woningen worden altijd in verhuur gebracht via de verhuurmakelaar. De sociale huurwoningen worden aangeboden door een woningcorporatie via Woonnet Haaglanden.

 

Buitenpoort ParkrijkPark AvenueHet Hof SionKavels in RijswijkBuitenHuren in RijswijkBuitenHet Terras van SionDe Comphaan, bedrijfsunits in ParkrijkEilandrijkDe Linden, groen wonen in ParkrijkBuitenpoort SionDe Tuinen van Sion fase 13

Buitenpoort Parkrijk
Park Avenue
Het Hof Sion
Kavels in RijswijkBuiten
Huren in RijswijkBuiten
Het Terras van Sion
De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk
Eilandrijk
De Linden, groen wonen in Parkrijk
Buitenpoort Sion
De Tuinen van Sion fase 13


Ontwikkelaar


Dura Vermeer Bouw Zuid West BVMakelaars