homeProjectenDe Tuinen van Sion fase 13

De Tuinen van Sion fase 13 (Sion | huur | verwacht)

De Tuinen van Sion fase 13

Fase 13 van de Tuinen van Sion bestaat in totaal uit 122 eengezinswoningen onderverdeeld in 58 koop- en 26 sociale huurwoningen en 38 vrije sector huurwoningen. De huurwoningen in De Tuinen van Sion zijn vergelijkbaar met de huurwoningen die eerder in RijswijkBuiten zijn gerealiseerd, zowel in grootte als in architectuur. De woningen, zowel in de vrije sector als de sociale huur,  zullen naar verwachting in de loop van 2019 in verhuur worden gebracht.

Vrije sector huurwoningen 

Dit zijn 3-­laagse woningen met circa 103 tot circa 116 m2 woongenot én een eigen tuin met berging. De woningen hebben een volledig ingerichte keuken en badkamer en beschikken over 3 slaapkamers én een vrij in te richten zolderverdieping. De huurprijzen zijn vanaf circa 840 euro per maand. De vrije sector woningen worden in verhuur gebracht via de verhuurmakelaar. Naar verwachting worden deze woningen in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd.  Wilt u meer weten over de vrije sector huurwoningen? Via de www.hureninrijswijkbuiten.nl  kunt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Sociale huurwoningen 

De sociale huurwoningen naar verwachting in september 2019 in verhuur gebracht via Woonnet Haaglanden. Naar verwachting worden de woningen in 2019 opgeleverd. Deze planning is mede afhankelijk van de voortgang van de bouw. Meer informatie kunt u vinden op de website van Rijswijk Wonen

 

IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Ontwikkelaar


Dura Vermeer Bouw Zuid West BVWilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief