homeProjectenDe Tuinen van Sion fase 13

De Tuinen van Sion fase 13 (Sion | huur | in optie)

De Tuinen van Sion fase 13

Fase 13 van de Tuinen van Sion bestaat in totaal uit 122 eengezinswoningen onderverdeeld in 58 koop- en 26 sociale huurwoningen en 38 vrije sector huurwoningen. De huurwoningen in De Tuinen van Sion zijn vergelijkbaar met de huurwoningen die eerder in RijswijkBuiten zijn gerealiseerd, zowel in grootte als in architectuur. De verhuur voor de vrije sector huurwoningen en sociale huurwoningen  is inmiddels gestart. Op deze pagina vind u meer informatie over de woningen en de verhuurprocedure.Vrije sector huurwoningen 

Dit zijn 3-­laagse woningen met circa 103 tot circa 116 m2 woongenot én een eigen tuin met berging. De woningen hebben een volledig ingerichte keuken en badkamer en beschikken over 3 slaapkamers én een vrij in te richten zolderverdieping. De huurprijzen zijn vanaf 1020 euro per maand. De vrije sector woningen zijn inmiddels allemaal onder optie. Naar verwachting worden deze woningen in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd.  Wilt u meer weten over de vrije sector huurwoningen? Via de www.hureninrijswijkbuiten.nl  kunt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Meer weten?

www.hureninrijswijkbuiten.nl


Sociale huurwoningen 

Start verhuur

Op 5 september is de verhuur gestart van de sociale huurwoningen in de Tuinen van Sion fase 13. De eerste advertenties staan sinds 5 september om 20.00 uur op Woonnet Haaglanden. De eengezinswoningen worden in verhuur gebracht via Woonnet Haaglanden. In september adverteert Woonnet Haaglanden elke week woningen uit één blok.

De woningen

De ligging, huurprijzen en eisen kunnen verschillen per woning. Voor meer informatie over de eigenschappen van de woningen kunt u vinden in de advertenties van de woningen op Woonnet Haaglanden. De woningen zijn momenteel in aanbouw, en worden naar verwachting eind 2019 opgeleverd.

Interesse?

Heeft u interesse in een woning? Dan raden wij u aan om nu alvast de verplichte documenten te verzamelen. Om in aanmerking te komen moet u ingeschreven staan als woningzoekende. U kunt op de woningen reageren als u voldoet aan de gestelde eisen. Hiervoor is het noodzakelijk dat u alle gevraagde documenten upload bij de registratie. Voor meer informatie over de gestelde eisen en de verplichte documenten verwijzen wij u graag naar Woonnet Haaglanden.

Meer informatie?


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Ontwikkelaar


Dura Vermeer Bouw Zuid West BVWilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief