homeProjectenDe Tuinen van Sion fase 13

De Tuinen van Sion fase 13 (Sion | huur | in verhuur)

De Tuinen van Sion fase 13

Projectinformatie ‘De Tuinen van Sion fase 13’

Deelgebied: Sion

Soort aanbod: Huur (vrije sector)

Status: In verhuur

Soort woningen: Eengezinswoningen

Aantal woningen: 64

Woonoppervlakten:  circa 103 tot 116 m2


De Woningen

Fase 13 van de Tuinen van Sion bestaat in totaal uit 122 eengezinswoningen onderverdeeld in 58 koop- en 26 sociale huurwoningen en 38 vrije sector huurwoningen. De huurwoningen in De Tuinen van Sion zijn vergelijkbaar met de huurwoningen die eerder in RijswijkBuiten zijn gerealiseerd, zowel in grootte als in architectuur. De verhuur voor de vrije sector huurwoningen en sociale huurwoningen  is inmiddels gestart. Op deze pagina vind u meer informatie over de woningen en de verhuurprocedure.Vrije sector huurwoningen 

Dit zijn 3-­laagse woningen met circa 103 tot circa 116 m2 woongenot én een eigen tuin met berging. De woningen hebben een volledig ingerichte keuken en badkamer en beschikken over 3 slaapkamers én een vrij in te richten zolderverdieping. De huurprijzen zijn vanaf 1020 euro per maand. Naar verwachting worden deze woningen in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd.  Wilt u meer weten over de vrije sector huurwoningen? Via de www.hureninrijswijkbuiten.nl  kunt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Verhuurtraject

Voor de meest actuele verhuurstand van de vrije sector huurwoningen verwijzen wij u graag naar de verhuurmakelaar, via www.hureninrijswijkbuiten.nl. 

Meer weten?

Voor meer informatie over de vrije sector huurwoningen in de Tuinen van Sion fase 13 verwijzen wij u naar www.hureninrijswijkbuiten.nl.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Ontwikkelaar


Dura Vermeer Bouw Zuid West BVMakelaar

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief