homeProjectenDe Linden fase 2

De Linden fase 2 (Parkrijk | koop | in verkoop)

De Linden fase 2

PROJECTINFORMATIE ‘DE LINDEN FASE 2’

Deelgebied: Parkrijk

Soort aanbod: koop

Status: inschrijving gesloten

Soort woningen: appartementen, maisonnettes en patiowoningen

Aantal woningen: 16

Woonoppervlakten:  nog niet bekend


DE WONINGEN

Fase 1 van De Linden, bestaande uit 3 luxe appartementencomplexen, is momenteel in aanbouw. In de 2e fase van het project De Linden worden patiowoningen en een kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd.

Patiowoningen in De Zomerlinde

De woonkamer, keuken en sanitair van de patiowoningen vindt u allemaal terug op de begane grond. Maar op de eerste verdieping vindt u nog twee slaapkamers terug, zodat u nog steeds volop de ruimte heeft. Het bijzondere van deze woningen is de tuin. De patio verbindt de woonkamer aan de slaapkamer en is zo gesitueerd dat u op ieder moment van de dag kunt genieten van de zon. In de Zomerlinde worden 6 patiowoningen gerealiseerd.

De Hollandse Linde

Appartementencomplex De Hollandse Linde biedt ruimte aan 5 benedenwoningen en 5 maisonnettes.

Benedenwoning

Op de begane grond van appartementencomplex De Hollandse Linde worden 5 tweekamer woningen gerealiseerd. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken en een ruime slaapkamer. Vanuit de woonkamer heeft u via de openslaande deuren toegang tot een tuin gelegen op het Zuidoosten. Kenmerkend van deze benedenwoningen zijn de kamerhoge ramen, waardoor u een hele lichte en zonnige woning heeft.

Maisonnettes

Op de eerste verdieping worden 5 maisonnettes met 3 slaapkamers gerealiseerd. Bij binnenkomst van de woning is er direct toegang tot de woonkamer met keuken. De maisonnettes beschikken over een ruim dakterras op het Zuidoosten met uitzicht op de verborgen parel van dit project, de prachtige binnentuin!

Duurzaam wonen in RijswijkBuiten

Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan strenge duurzaamheidsnormen zodat de woningen nog vele decennia mee kunnen. De appartementen worden voorzien van een hoog rendement beglazing, gebalanceerde ventilatie en een warmtepomp. Deze zeer duurzame en energiezuinige installatie voor verwarmen, koelen, warm water en ventilatie is bij de koop van de appartementen inbegrepen.

Niet alleen in de woningen maar op het openbaar gebied van RijswijkBuiten is volop aandacht voor duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan een variantie in groen (bio-diversiteit), de aanleg van nestgelegenheid voor vogels in zowel het openbaar gebied als in woningen en gebouwen.

Start verkoop

Van vrijdag 12 maart tot 2 april 2021 vond start de verkoop plaats van De Linden fase 2 in Parkrijk RijswijkBuiten via www.wonenindelinden.nl. Op dit moment is de inschrijving gesloten en vindt de toewijzing van de woningen plaats.

  • Op de website vindt u bovendien het woningaanbod, de brochure en de verkoopdocumentatie
  • De toewijzing van de woningen zal niet plaatsvinden op basis van binnenkomst van uw inschrijfformulier.
  • Indien u een optie op een woning krijgt toegewezen, wordt er uiterlijk 9 april 2021 contact met u opgenomen.

Meer informatie en vragen

Voor meer informatie over de woningen, de prijslijst en het verkooptraject kunt u terecht op de projectwebsite www.wonenindelinden.nl of kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina met actuele (weg)werkzaamheden in deelgebied Parkrijk. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Makelaars

Van Daal Makelaardij

Van Daal Makelaardij

Voldersgracht 33
2611 EV Delft
015-2127300
info@vandaalmakelaardij.nl
www.vandaalmakelaardij.nl

Hoogenraad NVM Makelaars

Hoogenraad NVM Makelaars

Haagweg 177
2281 AJ  Rijswijk
rijswijkbuiten@hoogenraad.nl
070 – 399 36 34

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief