homeProjectenDe Lanen fase 2

De Lanen fase 2 (Parkrijk | koop | in verkoop)

De Lanen fase 2

PROJECTINFORMATIE ‘DE LANEN FASE 2’

Deelgebied: Parkrijk

Soort aanbod: Koop

Status: Start verkoop op maandag 2 november 2020

Soort woningen: Eengezinswoningen

Aantal woningen: 46

Woonoppervlakten:  circa 126 m² tot 138 m²


DE WONINGEN

Eengezinswoningen

De eengezinswoningen zijn in de populaire Oudhollandse stijl gebouwd en hebben een woonoppervlak vanaf circa 128 m² . De woningen hebben een ruime open keuken aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde een lichte woonkamer met een schuifpui naar de diepe achtertuin gelegen op noordwesten of zuidoosten. De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder is naar eigen wens in te delen. Deze woningen beschikken over een berging in de achtertuin en er is een praktische achterom. De woningen met de bouwnummers 104 tot en met 121 hebben één parkeerplaats op eigen erf. De koopsommen variëren tussen de € 425.950 en € 490.950 V.O.N.

Laanwoningen XL

De XL woningen zijn extra brede woningen (5,70 meter) voor nóg meer woonruimte. Met een woonoppervlak van circa 138 m² en drie volwaardige woonlagen waardoor minimaal vier slaapkamers mogelijk zijn! De Laanwoning XL is compleet afgewerkt met keukeninrichting, sanitair en tegelwerk. De koopsommen van de Laanwoningen  XL variëren tussen de € 470.950 en € 490.950 V.O.N.

Wonen in een groene en waterrijke buurt

Omzoomd door groen geniet u hier van de ultieme rust, maar profiteert u tegelijkertijd van de nabijheid van het stadscentrum van Rijswijk, de fraaie binnenstad van Delft en het strand van Kijkduin. De wijk biedt bovendien plaats aan tal van voorzieningen. Van een basisschool en kinderdagopvang tot en met een supermarkt en gezondheidscentrum. U fietst binnen vijf minuten naar winkelcentrum In de Bogaard en in het naastgelegen Wilhelminapark wandelt u door de prachtige natuurtuin, de heerlijk geurende kruidentuin en langs verschillende waterplassen.

Parkrijk

Parkrijk wordt een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten en goede langzaam verkeersverbindingen. Bij de ontwikkeling en uitwerking van bouwplannen wordt rekening gehouden met een parkeernorm van 1,3. Altijd één parkeerplaats per woning en 0,3 parkeerplaats voor bezoekers parkeren. Om de mobiliteitsbehoefte veilig te stellen worden in Parkrijk extra parkeerplaatsen voor deelauto’s gerealiseerd. Deze parkeerplaatsen komen op een aantal verzamel opstelpunten in de wijk (zogenaamde mobiliteitspunten) op loopafstand van de woningen. Op deze verzamelpunten zijn een aantal deelauto’s beschikbaar, die door alle bewoners kunnen worden gebruikt. Op dit moment worden er plannen uitgewerkt om deze ambitie te realiseren. Meer informatie leest u op deelmobiliteit in Parkrijk.

Schoolroute Parkrijk

Parkrijk wordt een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten en goede langzaam verkeersverbindingen. Onderdeel hiervan is de schoolroute die van oost naar west loopt en er voor zorgt dat kinderen zo veilig en speels mogelijk naar school kunnen lopen of fietsen. Op dit moment worden de plannen voor de schoolroute verder uitgewerkt, ook de (toekomstig) bewoners van Parkrijk worden betrokken bij de inrichting van de schoolroute en de daarin opgenomen speelpleintjes.

START VERKOOP 

Van maandag 2 tot maandag 16 november 12.00 uur kon u zich inschrijven voor deze woningen op de website van de Lanen fase 2.Op dit moment vindt de toewijzing van de woningen plaats.

  • Hier vindt u bovendien het woningaanbod, de brochure en de verkoopdocumentatie.
  • De toewijzing van de woningen zal niet plaatsvinden op basis van binnenkomst van uw inschrijfformulier. Indien u een optie op een woning krijgt toegewezen, wordt er op dinsdag 17 november 2020 contact met u opgenomen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Wilt u niets missen over de ontwikkelingen in De Lanen? Via www.parkrijk-delanen.nl kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

De Lanen is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Deel deze pagina:

Ontwikkelaar


Ontwikkelcombinatie HarnaschpolderMakelaars

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief