homeProjectenDe Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk (koop)

De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk (koop) (In verkoop)

De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk (koop)

Werken in RijswijkBuiten? Ook dat kan, in de Comphaan! 

Bedrijvenlocatie De Comphaan in RijswijkBuiten is een ontwikkeling van Heembouw in samenwerking met de gemeente Rijswijk. Habeon Architecten maakte het ontwerp. Aan de Laan van ’t Haantje in RijswijkBuiten worden in totaal 72 bedrijfseenheden ontwikkeld. Deze worden in vier fasen gerealiseerd. Op 4 februari 2019 zijn de eerste twee fases van in totaal 32 bedrijfsunits opgeleverd. De fases 3 en 4, bestaande uit 40 units, zijn onlangs in de verkoop gegaan.

Deze units variëren in grootte van 94 m2 tot 150 m2 en zijn allen voorzien van zonnepanelen. De bedrijfsruimten zijn eenvoudig te schakelen waardoor het mogelijk is om een bedrijfsruimte op maat te realiseren. Kopers kunnen met behulp van de zogenaamde unitconfigurator hun eigen bedrijfsruimte samen stellen. Er kan gekozen worden uit meerdere gevels, kleuren en materialen wat een zeer divers straatbeeld zal geven.

Meer informatie?

Voor meer informatie: http://www.decomphaan.nl. De verkoop van De Comphaan is in handen van Rob Swart Bedrijfshuisvesting (079 – 351 3111)  en Frisia Makelaars, Den Haag (070- 342 01 30). Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Heembouw Ontwikkeling Bedrijfsruimten: (071) 332 00 50.

 

 

 

Makelaar

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief