homeProjectenDe Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk

De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk (In verkoop)

De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk

Werken in RijswijkBuiten? Ook dat kan, in de Comphaan! Fase 3 en 4, bestaande uit 40 units, zijn onlangs in de verkoop gegaan. 

Bedrijvenlocatie De Comphaan in RijswijkBuiten is een ontwikkeling van Heembouw in samenwerking met de gemeente Rijswijk. Habeon Architecten maakte het ontwerp. Aan de Laan van ’t Haantje in RijswijkBuiten worden in totaal 72 bedrijfseenheden ontwikkeld. Deze worden in vier fasen gerealiseerd. Op 4 februari 2019 zijn de eerste twee fases van in totaal 32 bedrijfsunits opgeleverd. De fases 3 en 4, bestaande uit 40 units, zijn onlangs in de verkoop gegaan.

Deze units variëren in grootte van 94 m2 tot 150 m2 en zijn allen voorzien van zonnepanelen. De bedrijfsruimten zijn eenvoudig te schakelen waardoor het mogelijk is om een bedrijfsruimte op maat te realiseren. Kopers kunnen met behulp van de zogenaamde unitconfigurator hun eigen bedrijfsruimte samen stellen. Er kan gekozen worden uit meerdere gevels, kleuren en materialen wat een zeer divers straatbeeld zal geven.

De verkoop van De Comphaan is in handen van Rob Swart Bedrijfshuisvesting (079 – 351 3111)  en Frisia Makelaars, Den Haag (070- 342 01 30). Voor meer informatie: http://www.decomphaan.nl

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Han Smits, Heembouw Ontwikkeling Bedrijfsruimten: (071) 332 00 50.

Buitenpoort ParkrijkPark AvenueBuitenplaats SyonKavels in RijswijkBuitenHuren in RijswijkBuitenHet Terras van SionDe Comphaan, bedrijfsunits in ParkrijkEilandrijkDe Linden, groen wonen in ParkrijkBuitenpoort SionDe Tuinen van Sion fase 13 (koop)De Tuinen van Sion fase 13 (huur)

Buitenpoort Parkrijk
Park Avenue
Buitenplaats Syon
Kavels in RijswijkBuiten
Huren in RijswijkBuiten
Het Terras van Sion
De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk
Eilandrijk
De Linden, groen wonen in Parkrijk
Buitenpoort Sion
De Tuinen van Sion fase 13 (koop)
De Tuinen van Sion fase 13 (huur)


Makelaar