homeProjectenBuitenpoort Sion

Buitenpoort Sion (Sion | huur | in verhuur)

Buitenpoort Sion

De 59 appartementen, gelegen aan de Van Rijtstraat, zijn gebouwd voor de toekomst en daarmee duurzaam en comfortabel. Uiteraard vertalen de duurzaamheidsambities van RijswijkBuiten zich ook in de appartementen van Buitenpoort Sion. Alle appartementen zijn gasloos, de daken zijn voorzien van zonnepanelen en een ingenieus systeem van warmtewisseling zorgt voor de verwarming van de appartementen en de (voor)verwarming van warm tapwater. Zeer energiezuinig en gereed voor de toekomst!

De woningen

De 2-, 3- en 4-kamer appartementen, met een oppervlakte van circa 59 m2 tot en met circa 112 m2, zijn verdeeld over twee kleinschalige gebouwen, met respectievelijk 3 en 5 lagen. En worden opgeleverd met een volledig ingerichte keuken en badkamer. De woningen beschikken over een terras of balkon met diverse zonliggingen en hebben prettig uitzicht over het Wilhelminapark óf de groene gezamenlijke tuin. De verwachte oplevering van de appartementen staat gepland voor het vierde kwartaal van 2019. De huurprijzen lopen uiteen van 835 euro tot 1.250 euro per maand, exclusief 45 euro servicekosten per maand.

Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit project? Via www.hureninrijswijkbuiten.nl  kunt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 

 

Ontwikkelaar


Ontwikkelingscombinatie Beatrixzone RijswijkBuiten VOFMakelaar

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief