homeProjectenBuitenpoort Sion

Buitenpoort Sion (Verwacht)

Buitenpoort Sion

Buitenpoort Sion is een project dat nog in ontwikkeling is.

De locatie is gelegen naast het nieuwe kindcentrum Buitenrijck. Op dit moment zijn er twee appartementencomplexen gepland. De beide gebouwen kijken uit over het groen, het water en de knusse omliggende buurtjes in het levendige deelgebied Sion, maar liggen toch heel bereikbaar aan de Prinses Beatrixlaan. Zo bent u vanaf uw eigen parkeerplaats in de afgesloten garage binnen no time op de omliggende wegen naar alle voorzieningen in de steden Rijswijk en Delft.

Voor wat betreft de architectuur wordt aansluiting gezocht bij de stijl en details van de overige bebouwing aan de Prinses Beatrixlaan. Het is de bedoeling om hier veel variatie in de gebruikte materialen en kleuren gevelsteen toe te passen. Daarnaast is de wens om ook ruime balkons toe te passen, die ervoor zorgen dat er aan buitenruimte geen gebrek zal zijn.

Gevarieerd aanbod
Ook binnenin de beide appartementengebouwen van Buitenpoort Sion is de wens een grote variatie aan woonmogelijkheden terug te laten komen. De bedoeling is dat alle appartementen worden verhuurd (vrije sector). Twee, drie, of vier kamers en een woonruimte van 60 tot 130 m2 bieden voor iedereen ruime kansen om passend te wonen op een prachtige locatie in het groene RijswijkBuiten.

Groen en duurzaam
Uiteraard vertalen de duurzaamheidsambities van RijswijkBuiten zich ook in de appartementen van Buitenpoort Sion. Alle appartementen zijn gasloos, de daken zijn voorzien van zonnepanelen en een ingenieus systeem van warmtewisseling zorgt voor de verwarming van de appartementen en de (voor)verwarming van warm tapwater. Zeer energiezuinig en gereed voor de toekomst!

Buitenpoort ParkrijkPark AvenueBuitenplaats SyonKavels in RijswijkBuitenHuren in RijswijkBuitenHet Terras van SionDe Comphaan, bedrijfsunits in ParkrijkEilandrijkDe Linden, groen wonen in ParkrijkBuitenpoort SionDe Tuinen van Sion fase 13 (koop)De Tuinen van Sion fase 13 (huur)

Buitenpoort Parkrijk
Park Avenue
Buitenplaats Syon
Kavels in RijswijkBuiten
Huren in RijswijkBuiten
Het Terras van Sion
De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk
Eilandrijk
De Linden, groen wonen in Parkrijk
Buitenpoort Sion
De Tuinen van Sion fase 13 (koop)
De Tuinen van Sion fase 13 (huur)


Ontwikkelaar


Ontwikkelingscombinatie Beatrixzone RijswijkBuiten VOF