homeProjectenBuitenplaats Syon fase 1

Buitenplaats Syon fase 1 (Sion | koop | in verkoop)

Buitenplaats Syon fase 1

In Sion komt een stuk eeuwenoude geschiedenis terug. Buitenplaats Syon zal verrijzen op een locatie met een bijzonder historie van grandeur en allure. In de 17e eeuw stond op deze plek een landgoed met tuinen en diverse gebouwen, zoals koetshuizen en een oranjerie. Inmiddels is vrijwel alle vroege bebouwing van Sion verdwenen. Wat nog rest zijn een paar bouwwerken en watergangen. De omliggende buurten van RijswijkBuiten die de afgelopen jaren zijn gebouwd, ontlenen er hun naam aan: de Tuinen van Sion, het Terras van Sion, de Eilanden van Sion.

Buitenplaats Syon wordt de kroon op de herontwikkeling van Sion als onderdeel van RijswijkBuiten. De woningen worden gebouwd als een nieuwe buitenplaats, waar wonen gecombineerd wordt met de beleving van het park en het omringende water. Een plaats met rust en allure, voor moderne gezinnen die iets anders willen dan de monotone buitenwijken van de grote stad.In de eerste fase vindt u 25 karakteristieke eengezinswoningen van 150 tot 180 m2.

Verkooptraject fase 1

Op dit moment zijn alle woningen onder optie. Voor de actuele verkoopstand kunt u terecht op www.buitenplaatssyon.nl, of kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar. Woningen die in optie staan kunnen nog vrij komen. Indien een woning vrijkomt wordt deze toebedeeld aan een kandidaat op de reservelijst. Staat u nog niet op de reservelijst? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

INRICHTING PARK BUITENPLAATS

Voor de ontwikkeling van het park is een participatieproces doorlopen waarbij volop gebruik is gemaakt van de kennis en ervaring van de huidige bewoners van RijswijkBuiten. Zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat in zo’n nieuwe wijk een plek wordt gecreëerd waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Waardevolle kennis die wonen in Buitenplaat Syon nog extra bijzonder maakt. In het park zullen gedurende het gehele jaar activiteiten plaats kunnen vinden. Daarin past ook het jaarlijks gebruik door de Oranjevereniging. In het lopende participatie proces zullen ook de nieuwe bewoners betrokken worden, omdat zij straks mede gebruikers worden van het park. Op de impressies van de woningen is de inrichting van het park (openbaar gebied) meegenomen. De impressies zijn slechts ter informatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het ontwerp van het openbaar gebied is nog niet definitief. Wijzigingen in het openbaar gebied kunnen zich voordoen.

MEER INFORMATIE EN VRAGEN?

Voor meer informatie kunt u terecht op de projectwebsite, www.buitenplaatssyon.nl, of kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit project? Meldt u dan aan op www.buitenplaatssyon.nl


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie. 

Ontwikkelaar


Dura Vermeer Bouw Zuid West BVWilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief