homeProjectenBuitenplaats Syon fase 2

Buitenplaats Syon fase 2 (Sion | koop | in optie)

Buitenplaats Syon fase 2

Midden in het park van Buitenplaats Syon verrijst het statige woongebouw ‘Het Buitenhuys’ met 16 luxe appartementen met een oppervlakte van 108 tot 185 m2. De karakteristieke bouwstijl verwijst naar het rijke verleden. In de 17e eeuw stond op deze plek een landgoed met tuinen en diverse gebouwen, zoals koetshuizen en een oranjerie. Fraaie tuinen en waterpartijen onderstrepen de allure van het luxe herenhuis. ‘Het Buitenhuys’ krijgt rondom een fraaie siertuin.

Buitenplaats Syon wordt de kroon op de herontwikkeling van Sion als onderdeel van RijswijkBuiten. De woningen worden gebouwd als een nieuwe buitenplaats, waar wonen gecombineerd wordt met de beleving van het park en het omringende water. Een plaats met rust en allure, voor moderne gezinnen die iets anders willen dan de monotone buitenwijken van de grote stad.

Verkooptraject fase 2:

  • Pre-Sale: Tijdens de pre-sale heeft u de mogelijkheid om een appartement te reserveren of om voorrangskandidaat te worden. Meer informatie over de pre-sale kunt u vinden op www.buitenplaatssyon.nl.
  • Start verkoop: september 2019

Inrichting park Buitenplaats

Voor de ontwikkeling van het park is een participatieproces doorlopen waarbij volop gebruik is gemaakt van de kennis en ervaring van de huidige bewoners van RijswijkBuiten. Zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat in zo’n nieuwe wijk een plek wordt gecreëerd waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Waardevolle kennis die wonen in Buitenplaat Syon nog extra bijzonder maakt. In het park zullen gedurende het gehele jaar activiteiten plaats kunnen vinden. Daarin past ook het jaarlijks gebruik door de Oranjevereniging. In het lopende participatie proces zullen ook de nieuwe bewoners betrokken worden, omdat zij straks mede gebruikers worden van het park. Op de impressies van de woningen is de inrichting van het park (openbaar gebied) meegenomen. De impressies zijn slechts ter informatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het ontwerp van het openbaar gebied is nog niet definitief. Wijzigingen in het openbaar gebied kunnen zich voordoen.

Meer informatie en vragen?

Voor meer informatie kunt u terecht op de projectwebsite, www.buitenplaatssyon.nl, of kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar.

Op de hoogte blijven?

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit project? Meldt u dan aan op www.buitenplaatssyon.nl


Impressie wijkindeling RijswijkBuiten

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie. 

Ontwikkelaar


Dura Vermeer Bouw Zuid West BVMakelaar

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief