homeNieuwsGeen categorieOverzicht actuele projecten in RijswijkBuiten

Overzicht actuele projecten in RijswijkBuiten

Wilt u ook wonen in een groene en waterrijke buurt? Kom dan duurzaam wonen in RijswijkBuiten!

Met de ontwikkeling van de nieuwe duurzame woonwijk, gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft, is het voorheen zo kenmerkende glastuinbouwgebied Sion en deels ’t Haantje getransformeerd tot een nieuw Stadsdeel van Rijswijk. In 2013 is de eerste paal geslagen en gestart met de ontwikkeling van de wijk

Duurzaam

Alle woningen worden, in lijn met de in toekomst geldende duurzaamheidsnormen, zonder gasaansluiting gebouwd en hebben een hoge energieprestatie. Ook het openbaar gebied is ingericht op de toekomst met een robuust water- en poldersysteem, diversiteit in groen, aandacht voor natuurlijke materialen en aandacht voor waterdoorlatendheid. Kortom we bouwen in RijswijkBuiten aan een moderne en duurzame woonwijk voor de 21e eeuw!

Voorzieningen

Ook aan voorzieningen is gedacht. In deelgebied Sion is inmiddels Kindcentrum Buitenrijck, bestaande uit een basisschool en kinderdagopvang, gerealiseerd. Ook is er een (tijdelijk) gezondheidscentrum gevestigd.  In Parkrijk wordt onder andere een supermarkt, een gezondheidscentrum en een school met kinderopvang en een sportzaal gerealiseerd. Ruimte voor bedrijven is er via de verbinding die gelegd wordt met het kleinschalige bedrijventerrein aan de zuidkant van de wijk.

Op de hoogte blijven?

Via de RijswijkBuiten nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwe projecten in RijswijkBuiten.


Actuele en verwachte projecten

Zowel in deelgebied Sion als Parkrijk zijn diverse nieuwe projecten in ontwikkeling.  Bovendien zijn er op dit moment diverse projecten in (voor)verkoop. Ook in de komende maanden gaan er nieuwe projecten in verkoop. Op deze pagina leest u meer informatie over de actuele en verwachte projecten in RijswijkBuiten.


1. Parkrijk De Linden

Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 68 appartementen.
Status: in verkoop, project is in aanbouw

Meer informatie: www.wonenindelinden.nl

De Linden bestaat uit ruime, luxe appartementen die zijn gelegen in drie appartementencomplexen: de Koningslinde, de Zilverlinde en de Witte Linde. Er zijn nog enkele appartementen te koop. Voor meer informatie en de actuele verkoopstand verwijzen wij u naar www.wonenindelinden.nl


 2. Parkrijk De Wilgen

Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 43 eengezinswoningen
Status: alle woningen zijn verkocht, project is in aanbouw

Meer informatie: www.rijswijkbuiten.nl/projecten/de-wilgen/

Het nieuwbouwplan De Wilgen biedt een gevarieerd woonprogramma met verandawoningen, hofwoningen en statige stadsvilla’s


3. Parkrijk De Lanen fase 1

Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 67 eengezinswoningen
Status: in verkoop

Meer informatie: www.parkrijk-delanen.nl

Het woningaanbod van De Lanen is zeer divers. Van traditionele eengezinswoningen met een schuine kap tot ruime stadswoningen met een plat dak. Fase 1 bestaat uit 35 Laanwoningen en 32 woningen van MorgenWonen.  Voor meer informatie en de actuele verkoopstand verwijzen wij u naar de  projectpagina van de Lanen.


4. Parkrijk De Lanen fase 2

Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 46 eengezinswoningen
Status: in ontwikkeling, start verkoop naar verwachting begin september 2020
Meer informatie: www.parkrijk-delanen.nl

In de tweede fase van De Lanen verrijzen 46 moderne woningen. Het gaat hierbij om 36 ideale gezinswoningen met een woonoppervlakte van circa 126 m², gebouwd in Oudhollandse stijl en 10 extra brede Laanwoningen XL met een woonoppervlakte circa 138m2.


5. Parkrijk Park van Rodenburg fase 1 en 2

Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 77 eengezinswoningen
Status: alle woningen zijn verkocht/onder optie 

Meer informatie: www.parkrijk-parkvanrodenburg.nl

Park van Rodenburg bestaat uit hofwoningen, verandawoningen en herenhuizen in verschillende varianten. Aan de prachtige laan, in een intiem straatje óf juist aan het water. En dat tussen de statige Parelgraslaan en de ruime waterpartij die beide uitkomen op het Wilhelminapark.


6. Parkrijk De Beuken

Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 32 appartementen
Status: in ontwikkeling, start verkoop naar verwachting vierde kwartaal 2020

Meer informatie: www.parkrijk-debeuken.nl 

De Beuken telt 7 woonlagen met 32 luxe koopappartementen in verschillende typen. Op de begane grond zijn twee driekamerappartementen gesitueerd. Op de verdiepingen is ruimte voor drie- en vierkamerappartementen. De woonoppervlakten variëren van circa 75 tot ruim 105 m². Alle appartementen hebben een buitenruimte met een gunstige zonligging. 


7. Parkrijk De Buitenparel

Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 18 herenhuizen en 12 appartementen.
Status: in verkoop

Meer informatie: www.debuitenparel.nl

De diversiteit aan woningen maakt De Buitenparel voor iedereen aantrekkelijk. De verschillende gevels zorgen ervoor dat iedere woning een eigen unieke uitstraling heeft en deze kun je nog verder ver personaliseren door samen aan tafel met de architect je huis helemaal custom made te maken. Inmiddels zijn alle appartementen en bijna alle herenhuizen verkocht. Voor meer informatie en de actuele verkoopstand verwijzen wij u naar:


8. Parkrijk De Lanen fase 3

Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 18 eengezinswoningen
Status: in ontwikkeling

Meer informatie: Via de RijswijkBuiten nieuwsbrief en www.rijswijkbuiten.nl blijft u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen


9. Parkrijk Roosdom Tijhuis/Waal

Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 61 eengezinswoningen
Status: in ontwikkeling

Meer informatie: Via de RijswijkBuiten nieuwsbrief en www.rijswijkbuiten.nl blijft u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen


10. Parkrijk Buitenpoort

Soort aanbod: vrije-sector huur
Aantal woningen: circa 100 appartementen, waaronder zorgwoningen.
Status: in ontwikkeling

Meer informatie: Via de RijswijkBuiten nieuwsbrief en www.rijswijkbuiten.nl blijft u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen


11. Sion Landerijen van Sion

Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 10 twee-onder-een kap- en 4 vrijstaande woningen
Status: in ontwikkeling, start verkoop naar verwachting eind 3e/begin 4e kwartaal 2020

Meer informatie: www.landerijenvansion.nl

Aan de rand van wijk RijswijkBuiten worden 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen ontwikkeld. Deze ‘Landerijen van Sion’ worden gebouwd in het voormalig tuinbouwgebied, waar de wijk haar naam aan te danken heeft, aan de rand van het Hoekpolderpark.

Bovenstaande projecten zijn op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

 

Downloads

Geen documenten gevonden.  

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief