homeNieuwsProjectenInschrijving De Buitenparel in Parkrijk gesloten

Inschrijving De Buitenparel in Parkrijk gesloten

Inschrijving De Buitenparel in Parkrijk gesloten
De inschrijving voor de appartementen en herenhuizen van De Buitenparel is gesloten. De belangstelling voor De Buitenparel was groot. Er zijn bij Wonen à la Carte meer inschrijfformulieren ingeleverd dan dat er woningen zijn.

Hebt u uw voorkeuren via het inschrijfformulier doorgegeven? Dan wordt u zo snel mogelijk door Wonen à la Carte gebeld wanneer er een woning is toegewezen. Hebt u geen woning toegewezen gekregen, dan wordt u op de reservelijst geplaatst. Hierover wordt u per e-mail ingelicht. Indien Wonen à la Carte u als reservekandidaat alsnog een woning kunnen aanbieden wordt contact met u opgenomen.

Voor meer informatie over de verkoopprocedure en de actuele beschikbaarheid van de woningen kunt u terecht op www.debuitenparel.nl of contact opnemen met de verkopend makelaar.

Belangstelling voor de woningen na de inschrijving
Hebt u zich nog niet ingeschreven en bent u wel geïnteresseerd in één van de woningen? Dan kun u zich uiteraard alsnog aanmelden als belangstellende door het inschrijfformulier naar Wonen à la Carte toe te sturen. Wonen à la Carte plaatst u dan alsnog op de lijst als reservekandidaat.


De Woningen
In De Buitenparel worden in totaal 30 energieneutrale woningen gerealiseerd: 18 herenhuizen en 12 appartementen. De diversiteit aan woningen maakt De Buitenparel voor iedereen aantrekkelijk. De verschillende gevels zorgen ervoor dat iedere woning een eigen unieke uitstraling heeft. Klik hier voor een video-impressie.

De appartementen beschikken over twee slaapkamers en hebben een oppervlakte van circa 50 m2. Bovendien beschikken de appartementen op de begane grond over een extra hoge verdiepingshoogte van 2,90 meter, dit zorgt voor een extra ruimtelijk effect en meer lichtinval.

De herenhuizen hebben drie volledige woonlagen en op de begane grond een verdiepingshoogte van maar liefst 2,90 meter. De herenhuizen zijn ontwikkeld met het unieke Wonen à la Carte proces van mede opdrachtgeverschap. Er is een inspiratiewoning ontworpen, aan de hand van uw persoonlijke woonwensen maakt de architect samen met u een custom made ontwerp voor uw ideale woning.


 

Downloads

Geen documenten gevonden.  

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief