Nog enkele woningen te koop in de Buitenparel in Parkrijk

Alle 18 appartementen en een groot gedeelte van de herenhuizen zijn inmiddels verkocht! De meeste kopers hebben inmiddels het ontwerpgesprek gehad. Op moment zijn er nog enkele herenhuizen te koop, hier vindt u een overzicht van de beschikbare herenhuizen.

Hebt u ook interesse in een ruim herenhuis dat naar uw wensen kan worden aangepast? Vul dan nu het inschrijfformulier in en geef daarop uw voorkeur van de bouwnummers aan. De inschrijfformulieren worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen, dus schrijf u snel in!

De Buitenparel
In De Buitenparel worden in totaal 30 energieneutrale woningen gerealiseerd: 18 herenhuizen en 12 appartementen. De diversiteit aan woningen maakt De Buitenparel voor iedereen aantrekkelijk. De verschillende gevels zorgen ervoor dat iedere woning een eigen unieke uitstraling heeft. Klik hier voor een video-impressie.

De appartementen beschikken over twee slaapkamers en hebben een oppervlakte van circa 50 m2. Bovendien beschikken de appartementen op de begane grond over een extra hoge verdiepingshoogte van 2,90 meter, dit zorgt voor een extra ruimtelijk effect en meer lichtinval.

De herenhuizen van De Buitenparel zijn ontwikkeld met het unieke Wonen à la Carte proces waarbij kopers met de architect aan tafel hun eigen woning kunnen realiseren.  Er is een inspiratiewoning ontworpen bestaande uit drie volledige woonlagen en op de begane grond een verdiepingshoogte van maar liefst 2,9 meter. De inspiratiewoning heeft aan de voorzijde de keukenopstelling, een lichte woonkamer met uitzicht op de achtertuin, vier slaapkamers en mogelijkheid voor een vijfde, een complete badkamer en een privé parkeerplaats. Daarna bent u als koper aan zet om de woning op maat te maken. U gaat letterlijk aan tafel met de architect om de indeling en wensen voor uw toekomstige woning te bespreken.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.debuitenparel.nl of kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar.

Scroll naar boven