homeNieuwsGeen categorieKom naar de volgende initiatievenavond Buitenplaats Syon op 28 maart a.s.

Kom naar de volgende initiatievenavond Buitenplaats Syon op 28 maart a.s.

Kom naar de volgende initiatievenavond Buitenplaats Syon op 28 maart a.s.

Donderdag 28 maart vindt de derde editie van de initiatievenavonden over Buitenplaats Syon plaats. U bent van harte uitgenodigd om van 19.30-21.30 mee te denken en praten over de ontwikkeling van de plek en het openingsprogramma op 27 april. Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina.

Terugblik tweede initiatievenavond op 28 februari jl.

Donderdag 28 februari heeft in het Informatiecentrum RijswijkBuiten de tweede initiatievenavond over de tijdelijke inrichting van Buitenplaats Syon plaatsgevonden. Deze avond had als specifiek doel om met elkaar na te denken over de invulling van het openingsevenement van de buitenplaats. Het openingsevenement wordt in samenwerking met de Oranjevereniging Sion georganiseerd en zal, in tegenstelling tot eerdere berichten, plaatsvinden op 27 april a.s., op Koningsdag.

Bewoners, gemeente, ontwikkelaar en ondernemers werken graag samen om de opening tot een succes te maken, om zo te laten zien hoe deze plek kan uitgroeien tot het hart van de wijk. Waar tijdens de eerste initiatievenavond veel partijen kwamen vertellen over hun rol en ideeën voor de buitenplaats, werd tijdens de tweede initiatievenavond dieper ingegaan op de plannen voor de opening.

In de genoemde initiatieven kwamen alle thema’s aan bod: de buitenplaats moet een ruimte worden voor ontmoeten, sport en spel en evenementen, met oog voor de rijke historie van deze plek. Het idee is dat de buitenplaats eruit blijft zien zoals het er nu uitziet, maar dat er ook goed begaanbare toegangspaden zijn, een afsluitbaar hek, en voldoende vlakke grond voor activiteiten waarbij dat gewenst is.

De avond leverde een uitgebreide lijst aan creatieve plannen en activiteiten op. De komende tijd zal er met elkaar druk geschakeld worden over de uitwerking van deze initiatieven. Tijdens de volgende initiatievenavond op 28 maart a.s. zullen we de puntjes op de i gaan zetten.

Aanmelden

Aanmelden voor de initiatievenavond kan via het formulier onderaan deze pagina. Vanwege de beperkte capaciteit van het informatiecentrum, is het raadzaam snel in te schrijven. Mocht deze initiatievenavond onverhoopt vol zitten, dan bent u van harte welkom op de volgende bijeenkomst eind april. U ontvangt na aanmelding een definitieve uitnodiging van STIPO.

Heeft u een initiatief in gedachten voor de Buitenplaats, en zou u die graag willen presenteren aan buurtgenoten en andere betrokkenen op 28 maart? Neem dan contact op met Charlot Schans van STIPO (charlot.schans@stipo.nl) en bespreek de mogelijkheden.

Graag tot ziens op 28 maart om 19.30 uur in het Informatiecentrum RijswijkBuiten aan de van Rijnweg 3b!

Aanmeldformulier initiatievenavond 28-03-2019

Ja, ik meld mij graag aan voor de initievenavond buitenplaats Sion op donderdag 31 januari 2019.
  • Ja, ik kom graag naar de initiatievenavond met:
  • In het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), vragen wij u expliciet akkoord te gaan met het verwerken van uw gegevens. U geeft tevens toestemming om uw gegevens te delen met STIPO zodat zij u per e-mail het definitieve programma kunnen toesturen en u op de hoogte kunnen houden over toekomstige ontwikkelingen in dit gebied.
 

Downloads

Geen documenten gevonden.