homeNieuwsGeen categorieKom naar de initiatievenavond Buitenplaats Syon op 25 april a.s.

Kom naar de initiatievenavond Buitenplaats Syon op 25 april a.s.

Kom naar de initiatievenavond Buitenplaats Syon op 25 april a.s.

Donderdag 25 april vindt de derde editie van de initiatievenavonden over Buitenplaats Syon plaats. U bent van harte uitgenodigd om van 19.30-21.30 uur mee te denken en praten over de ontwikkeling van de plek. Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina.

Aanmelden

Aanmelden voor de initiatievenavond kan via het formulier onderaan deze pagina. Vanwege de beperkte capaciteit van het informatiecentrum, is het raadzaam snel in te schrijven. Mocht deze initiatievenavond onverhoopt vol zitten, dan bent u van harte welkom op de volgende bijeenkomst eind april. U ontvangt na aanmelding een definitieve uitnodiging van STIPO.

Heeft u een initiatief in gedachten voor de Buitenplaats, en zou u die graag willen presenteren aan buurtgenoten en andere betrokkenen op 25 april? Neem dan contact op met Charlot Schans van STIPO (charlot.schans@stipo.nl) en bespreek de mogelijkheden.

Graag tot ziens op 25 april om 19.30 uur in het Informatiecentrum RijswijkBuiten aan de van Rijnweg 3b!

Aanmeldformulier initiatievenavond 25-04-2019

Ja, ik meld mij graag aan voor de initievenavond buitenplaats Syon:
  • Ja, ik kom graag naar de initiatievenavond met:
  • In het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), vragen wij u expliciet akkoord te gaan met het verwerken van uw gegevens. U geeft tevens toestemming om uw gegevens te delen met STIPO zodat zij u per e-mail het definitieve programma kunnen toesturen en u op de hoogte kunnen houden over toekomstige ontwikkelingen in dit gebied.
 

Downloads

Geen documenten gevonden.