Kindcentrum BuitenRijck geopend!

Namens de gemeente Rijswijk heeft wethouder Nicole Dierdorp op maandag 8 januari jl. feestelijk de deuren van de nieuwbouwlocatie van Kindcentrum BuitenRijck in RijswijkBuiten geopend. Op deze ochtend is zij samen met de kinderen, leerkrachten, pedagogisch medewerkers en ouders vanaf de tijdelijke locatie naar het nieuwe onderkomen voor Kindcentrum BuitenRijck gelegen aan de Metelerkampstraat in RijswijkBuiten gelopen.

In het nieuwe Kindcentrum zijn 180 leerlingen gestart. De opvang van de kinderen van 0 tot 4 jaar zal later naar de nieuwe locatie verhuizen. Het Kindcentrum is niet alleen een basisschool, maar ook kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar (dagopvang en buitenschoolse opvang). Daarnaast biedt de nieuwe locatie ruimte voor een sportzaal, die tevens voor derden bruikbaar is, alsmede een welzijnsruimte. Bijna iedere functie heeft hiervoor een eigen plek gekregen met elk een eigen entree en herkenbaarheid.

SMT Bouw & Vastgoed uit Rosmalen is verantwoordelijk voor de uitvoering van dit markante gebouw. Het duurzame ontwerp is van LIAG Architecten.

Scroll naar boven