Grote belangstelling tijdens de open dag RijswijkBuiten!

Zaterdag 6 juli jl. heeft de open dag RijswijkBuiten plaatsgevonden. Op de open dag hebben wij circa 1000 potentiele en huidige bewoners van RijswijkBuiten mogen verwelkomen. Er werd een divers aanbod huur- en koopwoningen gepresenteerd.

Huurwoningen in Sion

Mede door het aanbod van vrije sector huurwoningen, werd de open dag dit jaar extra druk bezocht. Er bleek veel interesse te zijn voor de eengezinswoningen in de Tuinen van Sion fase 13 en de appartementen in Buitenpoort Sion.

 

Buitenplaats Syon

Tijdens de open dag ging de eerste fase van Buitenplaats Syon (25 eengezinswoningen) in verkoop. Voor de tweede fase (16 appartementen) ging de pre-sale van start. Op de projectwebsite kunt u terecht voor de actuele verkoopstand.

 

Plannen in Parkrijk

Ook werd er een doorkijkje gegeven naar de nieuwe projecten in Parkrijk: De Lanen, de Wilgen en Park van Rodenburg. Deze projecten zijn op dit moment in ontwikkeling, en gaan naar verwachting vanaf eind dit jaar in verkoop.

 

De Linden

Project de Linden in Parkrijk bestaat uit 3 appartementencomplexen, de Zilverlinde, de Koningslinde en de Witte Linde. Een aantal voormalig kopers heeft gebruik gemaakt van hun recht van eerste terugkoop. Hierdoor zijn een aantal appartementen reeds in optie. Na de zomervakantie zullen de resterende woningen in verkoop gaan.

 

Niet in de gelegenheid geweest?

Bent u niet in de gelegenheid geweest maar wel erg benieuwd naar alle (nieuwe) projecten? Alle informatie is tevens te vinden op onze website. Bovendien is het informatiecentrum iedere dinsdag- en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Onze woonconsulenten vertellen u graag meer!

Scroll naar boven