homeDuurzaamEnergiemaatschappij RijswijkBuiten

Energiemaatschappij RijswijkBuiten

Energiemaatschappij RijswijkBuiten

De woningen in RijswijkBuiten worden voorzien van een zeer duurzame en energiezuinige installatie voor verwarmen, koelen, warm water en ventilatie. Ook krijgen de woningen zonnepanelen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Kopers van de woningen huren de installatie voor verwarmen, koelen en warm water en de zonnepanelen bij Energie Exploitatie RijswijkBuiten (EERB), onderdeel van Klimaatgarant. EERB zorgt ervoor dat de installaties goed onderhouden worden en garandeert bovendien dat alle energie voor verwarmen, koelen, warm water en ventileren wordt opgewekt door de zonnepanelen.

Als bewoner van RijswijkBuiten ondertekent u een energiecontract met EERB. Dit contract dat speciaal voor RijswijkBuiten is ontwikkeld, is uniek in Nederland!

Hoe werkt het? U betaald een vaste prijs voor de energie om uw huis te verwarmen, koelen, ventileren en het warm water. Klimaatgarant, partner in de ontwikkeling van de wijk, garandeert vervolgens dat deze prijs voor 25 jaar vaststaat en alleen met CPI wordt geïndexeerd. Ook het onderhoud van de installatie, met name de warmtepomp en de zonnepanelen, is bij de prijs inbegrepen. voor het gebruik van o.a. huishoudelijke apparaten wordt wel gebruik gemaakt van het openbare net. In de wetenschap dat de energieprijzen (met name elektriciteit) alleen maar harder zullen stijgen, levert u dit uiteindelijk een lagere energierekening op.

 

Downloads

Geen documenten gevonden.  

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief