12
 • *

 • Laat ons uw droomhuis zien!

  BuitenKavels...... de vrije kavels in RijswijkBuiten


 • Een droomhuis naar eigen ontwerp…. een droom van veel mensen en wellicht ook van u! De eerste kavels zijn verkocht. En de eerste droomhuizen zijn inmiddels gerealiseerd. Maar u heeft u nog steeds de mogelijkheid om uw droomhuis in RijswijkBuiten te realiseren!

  Wanneer u een kavel koopt in RijswijkBuiten bent u de architect! Teken uw droomhuis, laat dit aan ons zien en we bespreken alle mogelijkheden. U zult zien dat er veel mogelijk is in RijswijkBuiten. Het bouwen van een eigen droomhuis heeft u zelf in de hand, maar daarbij ook uw portemonnee. Door vanaf de eerste oriëntatie tot en met het moment van sleuteloverdracht continu op de kosten te blijven letten, blijft u ook baas over uw eigen budget.

  Laat u een architect gelijk met uw wensen aan de slag gaan, of kunt u uw huis zelf al dromen en grof uittekenen? Hoe gek u het ook wilt hebben, leg uw ontwerp aan ons voor om te laten zien of het aan de spelregels voldoet. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang geniet van uw woning.

  De kavels liggen op verschillende locaties in RijswijkBuiten. Meer weten? Kom langs in het informatiecentrum RijswijkBuiten of neem contact op met een van de verkopende makelaars.

  BuitenKavels Nieuws RijswijkBuiten

  Ontwikkelingen in het Wilhelminapark

  Ontwikkelingen in het Wilhelminapark

  29 oktober 2018

  De komende jaren wordt het Wilhelminapark heringericht en beter aangesloten op zowel Sion als Parkrijk, waardoor het park onderdeel wordt van de totale wijkbeleving. Ook wordt het groen verbeterd en komt er komt meer ruimte om te sporten en te spelen.

  5 jaar RijswijkBuiten

  5 jaar RijswijkBuiten

  29 oktober 2018

  5 jaar geleden (april 2013) sloeg toenmalig minister Stef Blok de eerste paal voor de woningen rondom de Anjelier, nu het oudste wijkje van Sion. Inmiddels is RijswijkBuiten uitgegroeid tot een van de meest duurzame wijken van Nederland.

  Kunstwerk Novo Sion in RijswijkBuiten

  Kunstwerk Novo Sion in RijswijkBuiten

  10 oktober 2018

  Op 12 oktober werd kunstproject Novo Sion feestelijk geopend door Wethouder Borsboom.

  Informatiecentrum RijswijkBuiten is tot medio januari 2019 gesloten

  Vragen kunt u stellen via rijswijkbuiten@rijswijk.nl