12
 • *

 • Laat ons uw droomhuis zien!

  BuitenKavels...... de vrije kavels in RijswijkBuiten


 • Een droomhuis naar eigen ontwerp…. een droom van veel mensen en wellicht ook van u! De eerste kavels zijn verkocht. En de eerste droomhuizen zijn inmiddels gerealiseerd. Maar u heeft u nog steeds de mogelijkheid om uw droomhuis in RijswijkBuiten te realiseren!

  Wanneer u een kavel koopt in RijswijkBuiten bent u de architect! Teken uw droomhuis, laat dit aan ons zien en we bespreken alle mogelijkheden. U zult zien dat er veel mogelijk is in RijswijkBuiten. Het bouwen van een eigen droomhuis heeft u zelf in de hand, maar daarbij ook uw portemonnee. Door vanaf de eerste oriëntatie tot en met het moment van sleuteloverdracht continu op de kosten te blijven letten, blijft u ook baas over uw eigen budget.

  Laat u een architect gelijk met uw wensen aan de slag gaan, of kunt u uw huis zelf al dromen en grof uittekenen? Hoe gek u het ook wilt hebben, leg uw ontwerp aan ons voor om te laten zien of het aan de spelregels voldoet. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang geniet van uw woning.

  De kavels liggen op verschillende locaties in RijswijkBuiten. Meer weten? Kom langs in het informatiecentrum RijswijkBuiten of neem contact op met een van de verkopende makelaars.

  BuitenKavels Nieuws RijswijkBuiten

  Opening De Comphaan

  Opening De Comphaan

  06 februari 2019

  Op maandagmiddag 4 februari openden de wethouders Marloes Borsboom-Turabaz en Armand van de Laar het bedrijfsverzamelcomplex De Comphaan in RijswijkBuiten.

  Speeltuinontwerp Menagerie feestelijk onthuld

  Speeltuinontwerp Menagerie feestelijk onthuld

  01 februari 2019

  Wethouder Marloes Borsboom heeft op woensdag 30 januari het winnende ontwerp voor de speelplek aan de Menagerie in RijswijkBuiten feestelijk onthuld. Het ontwerp met de kabelbaan kwam met een ruime voorsprong als overtuigende winnaar uit de bus.

  1000e woning RijswijkBuiten feestelijk gevierd

  1000e woning RijswijkBuiten feestelijk gevierd

  23 januari 2019

  Maandag 21 januari is de 1000e woning in RijswijkBuiten opgeleverd in Parkrijk, het tweede deelgebied van RijswijkBuiten. Deze mijlpaal werd samen met de bewoners gevierd.

  Inrichting openbare ruimte Parkrijk

  Inrichting openbare ruimte Parkrijk

  20 december 2018

  Parkrijk is volop in ontwikkeling, de wijk begint steeds meer vorm te krijgen.

  Informatiecentrum RijswijkBuiten tot nader bericht gesloten

  Vragen kunt u stellen via rijswijkbuiten@rijswijk.nl