Denk mee over de inrichting van de wijkontmoetingsplaats in Hof van Sion

RijswijkBuiten krijgt er een nieuwe wijkontmoetingsplaats bij! In Hof van Sion ligt maar liefst 4.900 vierkante meter grond dat onbebouwd blijft vanwege de archeologische vondsten in de grond. Een mooie plek waar buurtbewoners (jong én oud) elkaar kunnen ontmoeten. Denk je mee over hoe deze wijkontmoetingsplaats eruit moet gaan zien?

Jaaroverzicht RijswijkBuiten 2021

Ook in 2021 is hard doorgebouwd aan de meest duurzame wijk van Nederland! Deelgebied Sion is bijna klaar en deelgebied Parkrijk krijgt steeds meer vorm. Ook is gestart met het schetsen aan de invulling van deelgebied Pasgeld.. In het jaaroverzicht van RijswijkBuiten blikken we terug op 2021.

Elektrische fietsenstalling op zonne-energie in RijswijkBuiten

In RijswijkBuiten is sinds kort een duurzame zelfvoorzienende elektrische fietsenstalling te vinden. Het dak van de stalling is uitgerust met zonnepanelen om de verlichting en slimme elektronische rekken van duurzame stroom te voorzien. Met de opgewekte energie kan de gestalde e-bike gratis worden opgeladen. De fietsenstalling is geplaatst nabij de bushalte aan de Prinses Beatrixlaan, aan de zijde van deelgebied Parkrijk, en maakt onderdeel uit van een proef van de provincie Zuid-Holland om gebruik van een elektrische fiets te stimuleren.

Start verkoop 32 appartementen in De Beuken

Op woensdag 22 december 2021 start de online verkoop van De Beuken. Het appartementengebouw van de Beuken wordt gerealiseerd aan de Laan van ’t Haantje in deelgebied Parkrijk en telt 7 woonlagen met 32 luxe koopappartementen in verschillende typen.

Start verkoop De Vlinderpoort in Parkrijk

Op dinsdag 14 december 2021 om 11.00 uur start de online verkoop van De Vlinderpoort. In dit project worden door Wonen à la Carte 27 unieke woningen gerealiseerd waarvan u de indeling, samen met de architect, kunt aanpassen aan uw woonwensen.

Gemeente Rijswijk ontvangt bijdrage van provincie voor bouw sociale huurwoningen in RijswijkBuitenI

Rijswijk heeft €165.000,- subsidie gekregen vanuit de Subsidieregeling sociale woningbouw regio Haaglanden van de provincie Zuid-Holland om de bouw van betaalbare woningen te versnellen. Goed nieuws, want door deze subsidie wordt de bouw van sociale huurwoningen van woningcorporatie Vidomes in ‘De Berken’ in deelgebied Parkrijk in de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten mogelijk gemaakt.

Scroll naar top