Voetpad tussen Montessori Kindcentrum Parkrijk en De Koploper (gedeeltelijk) afgesloten van maandag 20 maart tot vrijdag 28 april 2023

Vanaf maandag 20 maart tot vrijdag 28 april 2023 is het voetpad tussen Montessori Kindcentrum Parkrijk en De Koploper (gedeeltelijk) afgesloten. Dit is nodig in verband met de aanleg van nieuwe permanente bestrating. Tijdens de werkzaamheden geldt een andere looproute naar de basisschool en het kinderdagverblijf. Voor auto’s en fietsers veranderd er niets, deze rijden altijd via de Kommavlinderstraat.

Nog een aantal eengezinswoningen beschikbaar in De Lanen fase 3

De bouw van de 18 eengezinswoningen in De Lanen fase 3 is eind 2022 gestart. Als alles volgens planning verloopt worden de woningen in het eerste kwartaal van 2024 opgeleverd. De meeste woningen zijn inmiddels verkocht. Maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar.  Kijk voor het actuele aanbod op www.parkrijk-delanen.nl/aanbod.

Provincie geeft forse subsidie aan stadsontwikkeling Rijswijk

In april 2021 startte Dura Vermeer met de bouw van woon-winkelcomplex De Koploper in de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten. De bouw is niet alleen gewenst door de komst van de eerste supermarkt en winkels in de wijk, ook de 135 sociale huurappartementen en -studio’s voor woningcorporatie Rijswijk Wonen waren een meer dan welkome aanvulling voor de wijk.

Scroll naar boven