homeNieuwsActuele (bouw)werkzaamheden Sion

Actuele (bouw)werkzaamheden Sion

Actuele (bouw)werkzaamheden Sion

RijswijkBuiten is een nieuwbouwwijk in aanbouw. De komende jaren staat er nogal wat te gebeuren, zowel in Sion als in Parkrijk. Alle werkzaamheden worden met veel zorgvuldigheid uitgevoerd. Bovendien worden er, om de overlast te beperken en de veiligheid te borgen, op een aantal plekken in de wijk tijdelijke bouwwegen aangelegd. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat er op enig moment overlast ontstaat. Wij vragen uw begrip hiervoor.

In onderstaande digitale kaart vindt u een overzicht van alle actuele werkzaamheden, (langlopende) wegafsluitingen en tijdelijke bouwwegen in Sion. Bovendien leest u de contactmogelijkheden wanneer u vragen heeft over de werkzaamheden. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten via e-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl, wij helpen u graag verder. 


KLACHTEN, VRAGEN, MELDINGEN OF SUGGESTIES

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat er op enig moment overlast ontstaat. Wij vragen uw begrip hiervoor. Afhankelijk van de aard van uw melding, kunt u bij vragen, klachten, suggesties of andere meldingen contact opnemen met programmabureau RijswijkBuiten en de gemeente Rijswijk:

  1. Melding openbare ruimte: Valt u iets op in de buitenruimte? Dit kan gaan om verlichting, zwerfvuil, een scheve lantaarnpaal of een losliggende stoeptegel, maar bijvoorbeeld ook om een onveilige situatie. Dan kunt u eenvoudig een melding openbare ruimte melden bij het meldpunt openbare ruimte van de gemeente Rijswijk. De gemeente gaat daarna aan de slag om uw melding op te lossen. Een melding openbare ruimte kunt u doen via de Mijn Gemeente app (te downloaden via de App Store en de Google Play Store), het webformulier Meldpunt openbare ruimte op www.rijswijk.nl of via het Klant Contact Center van de gemeente Rijswijk via telefoonnummer 14 070. Meer informatie leest u op onze website: www.rijswijkbuiten.nl/bewoners/melding-openbare-ruimte
  2. Bouwwerkzaamheden: Op deze pagina leest u per project de contactmogelijkheden wanneer u vragen hebt over het project en/of de actuele werkzaamheden van dit project. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten via e-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl, of in geval van spoed via telefoonnummer 070 – 326 1975. Wij helpen u graag verder.
  3. Leefbaarheid van de wijk: Hebt u vragen en/of ideeën om de leefbaarheid van uw buurt te verbeteren? Neem dan contact op met Chanelle Llobera, gebiedsregisseur RijswijkBuiten via cllobera@rijswijk.nl. Afhankelijk van uw vraag, vervult de gebiedsregisseur de rol van vraagbaak, wegwijzer, doorverwijzer of meedenker. Bovendien heeft de gebiedsregisseur regelmatig contact met Bewonerscommissie Parkrijk.

Disclaimer

De informatie op deze pagina is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Graag benadrukken wij dat de verwachte planning slechts indicatief is, en onder voorbehoud van voortgang en/of wijzigingen. Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.Voor meer informatie over het bestemmingsplan kijk op http://www.ruimtelijke plannen.nl

 

Downloads

Geen documenten gevonden.  

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief