Header

Inschrijven voor De Lanen Parkrijk kan tot en met 13 januari 2020

Op zaterdag 14 december jl. is de voorverkoop van de eerste fase van het project De Lanen in Parkrijk gestart. Fase 1 bestaat uit 35 Laanwoningen en 32 woningen van MorgenWonen. De Laanwoningen worden opgeleverd inclusief complete keuken en sanitair en zijn beschikbaar in de formaten L tot en met XXL waarbij de woonoppervlaktes variĆ«ren tussen de circa 130 en 184 m2. Door de platte kap, is het realiseren van extra (slaap)kamers zeer goed mogelijk. De MorgenWonen woningen worden kant-en-klaar opgeleverd, inclusief een hoogwaardige keuken, moderne badkamer, gespoten wanden en afgewerkte vloeren en trappen. De woonoppervlaktes variĆ«ren, afhankelijk van de dakvorm, tussen de circa 119 en 124 m2. 

De belangstelling voor de woningen is groot. U kunt zich nog steeds inschrijven voor een woning. De inschrijfperiode sluit op maandag 13 januari 2020 om 17.00 uur, hierna zal de toewijzing van de woningen plaatsvinden. 

Meer informatie en inschrijven

Voor meer informatie over de woningen en de verkoopprocedure kunt u terecht op www.parkrijk-delanen.nl, contact opnemen met de verkopend makelaar of langskomen bij het informatiecentrum  RijswijkBuiten.  

---

Openingstijden informatiecentrum RijswijkBuiten in 2020

Het informatiecentrum RijswijkBuiten is elke dinsdag- en donderdagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Vanaf 2020 is het informatiecentrum ook elke eerste zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 13.00 uur. De eerstvolgende zaterdagopening vindt plaats op zaterdag 1 februari 2020. 

Voor alle actuele informatie over de nieuwste ontwikkelingen en de start verkoop van nieuwe woningbouwprojecten kunt u terecht op www.rijswijkbuiten.nl.

---