Header

Start verkoop De Linden op zaterdag 30 november a.s.

Eindelijk is het zover! Op zaterdag 30 november a.s. start de verkoop van project De Linden in Parkrijk RijswijkBuiten. Ruime, luxe appartementen verdeeld over drie gebouwen: De Koningslinde, Zilverlinde en de Witte Linde. U bent zaterdag vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur van harte welkom in het Informatiecentrum RijswijkBuiten, aan de Van Rijnweg 3b. Vanaf dat moment kunt u de nieuwe verkoopbrochures, prijslijst en inschrijfformulieren afhalen. Tijdens de start verkoop zijn makelaars en medewerkers van het informatiecentrum aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. De inschrijfperiode sluit op 12 december a.s., hierna zal de toewijzing van de appartementen plaatsvinden.

Inmiddels zijn er al een aantal appartementen verkocht. De verkoop van De Linden heeft in het verleden vertraging opgelopen door een bestemmingsplanprocedure. Als gevolg hiervan zijn eerder gesloten koopcontracten met kopers ontbonden. Aan deze voormalig kopers is een recht van eerste terugkoop aangeboden, een aantal kopers heeft hiervan gebruik gemaakt. U kunt vanaf aanstaande zaterdag in de prijslijst terugzien welke appartementen nog beschikbaar zijn. Voor meer informatie kunt u terecht op www.wonenindelinden.nl of kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar.

---

Openingstijden informatiecentrum RijswijkBuiten

Onze woonconsulenten vertellen u graag meer over RijswijkBuiten. Het informatiecentrum is iedere dinsdag- en donderdagmiddag geopend van 13:00 tot 17:00 uur.