Header

Ontmoet RijswijkBuiten op 2 november a.s. op de woonbeurs in Den Haag

Ook nieuwsgierig naar wonen in RijswijkBuiten? Kom op zaterdag 2 november a.s. tussen 10:00 en 17:00 uur naar de woonbeurs in de Grote Kerk in het centrum van Den Haag (Rond de Grote Kerk 12, 2513 AM Den Haag). De toegang is gratis. Tijdens de woonbeurs kunt u kennis maken met de nieuwste projecten in Sion en Parkrijk. Wij vertellen u graag meer over de koopwoningen in Buitenplaats Syon. Voor deelgebied Parkrijk worden op dit moment de woningbouwplannen ontwikkeld. Tijdens de beurs geven we een doorkijkje in een aantal van deze nieuwe plannen: De Lanen, Park van Rodenburg, De Linden, De Wilgen en De Buitenparel. Meer informatie over de woonbeurs kunt u vinden op www.woonbeursdenhaag.nl.

---

Start pre-sale Buitenplaats Syon fase 3 

Op donderdag 7 november a.s. start de pre-sale van Buitenplaats Syon fase 3 (25 herenhuizen). Op de buitenplaats woont u op een historische plek met de grandeur van toen en het comfort van vandaag. Buitenplaats Syon is uitzonderlijk door de karakteristieke bouwstijl met verwijzingen naar het rijke verleden van deze bijzondere locatie. De pre-sale vindt plaats tussen 18.00 - 19.30 uur in het Informatiecentrum RijswijkBuiten aan de van Rijnweg 3b. De makelaars, ontwikkelaars en hypotheekspecialisten van NEXTHome zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

---

Koopovereenkomst Parkrijk De Wilgen ondertekend

Op donderdag 24 oktober 2019 hebben wethouder Financiën, Energietransitie en Handhavingsbeleid Jeffrey Keus van de Gemeente Rijswijk en de heer Smit van Stevast Baas & Groen Vastgoed BV een koopovereenkomst getekend voor het realiseren van 43 eengezinswoningen in Parkrijk. In De Wilgen kunnen bewoners stedelijk wonen, maar wel in een groene omgeving. Het Wilhelminapark is op loopafstand gelegen, deze groene omgeving is perfect om te spelen, te wandelen en te genieten in de buitenlucht. De energie neutrale woningen worden op het gebied van duurzaamheid voorzien van zonnepanelen, driedubbele beglazing, gebalanceerde ventilatie en een bodem warmtepomp. Ook worden de woningen geheel compleet gerealiseerd, waarbij het duurzaamheidsysteem, de badkamer en een luxe keuken in de prijs zijn inbegrepen. Wethouder Keus over het nieuwbouw plan: ‘Parkrijk wordt een wijk met een grote diversiteit aan woningen, zowel koop als huur. We zijn blij met dit plan en heten onze nieuwe bewoners van harte welkom in Parkrijk De Wilgen.’ De pre-sale van De Wilgen is op zaterdag 5 oktober jl. van start gegaan. Via www.parkrijk-dewilgen.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een woning. De verwachting is dat in het tweede kwartaal van 2020 gestart kan worden met de bouw van het plan.

---

Feestelijke opening appartementen-complex in Sion

Wethouder Financiën, Energietransitie en Handhavingsbeleid Jeffrey Keus heeft maandag 28 oktober in RijswijkBuiten een nieuw appartementencomplex geopend. De wooncomplexen aan de Van Rijtstraat bieden ruimte aan 59 vrije sector huurappartementen van Bouwinvest. De 2-, 3- en 4-kamer appartementen variëren in oppervlakte van 59 vierkante meter tot 112 vierkante meter en zijn verdeeld over twee kleinschalige gebouwen. De huurprijzen lopen uiteen van 835 tot 1.250 euro. Net als de andere woningen in RijswijkBuiten zijn ook deze nieuwe appartementen energieneutraal en toekomstbestendig. Zo zijn ze onder meer voorzien van triple glas, een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming- en koeling. Dit levert bewoners veel comfort en een zeer laag energieverbruik. Ook worden de woningen opgeleverd met een moderne badkamer, een volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur en een balkon of terras. Nagenoeg alle woningen zijn verhuurd en inmiddels hebben de eerste bewoners hun intrek genomen. Wethouder Keus: 'Ook in dit project zijn de duurzaamheidsambities van RijswijkBuiten gerealiseerd. Met deze appartementen is ook een aantrekkelijk alternatief geboden voor woningzoekenden die willen doorstromen vanuit een sociale huurwoning. Wij heten de nieuwe bewoners van dit appartementencomplex van harte welkom in RijswijkBuiten'.

---

Openingstijden informatiecentrum RijswijkBuiten

Onze woonconsulenten vertellen u graag meer over RijswijkBuiten. Het informatiecentrum is iedere dinsdag- en donderdagmiddag geopend van 13:00 tot 17:00 uur.