Header
---

Beste belangstellende in RijswijkBuiten,

2018 staat alweer bijna voor de deur. Terugkijkend op 2017 zijn er weer mooie mijlpalen bereikt in RijswijkBuiten. We hebben wederom vele nieuwe bewoners mogen verwelkomen en daar zijn we natuurlijk erg blij mee.

De nieuwbouwwijk RijswijkBuiten is volop in ontwikkeling. Inmiddels zijn er al diverse woningbouwprojecten gerealiseerd en staan er voor de toekomst nog veel mooie projecten op het programma. Voor het in verkoop brengen van nieuwe projecten zijn wij van vele factoren afhankelijk. Momenteel heeft de Raad van State een tussenuitspraak gedaan naar aanleiding van het beroep van DSM tegen het bestemmingsplan voor Parkrijk. Dit heeft als gevolg dat er enig oponthoud in het ontwikkelproces voor de projecten in Parkrijk is komen te ontstaan. Graag benadrukken wij dat de woningbouw in RijswijkBuiten niet ter discussie staat! Wij verwachten dat wij aan het einde van 2018 met diverse projecten in Parkrijk in verkoop en verhuur zullen gaan. Voor het eerste halfjaar van 2018 verwachten wij in Sion nog diverse grote projecten die in verkoop gaan met een gevarieerd aanbod. Denk bijvoorbeeld aan De Tuinen van Sion fase 13, Buitenpoort Sion, Het Hof Sion, en ZuiverWonen. En vergeet daarbij niet de prachtige woningen van Eilandrijk en het Terras van Sion, die zelfs net in verkoop is gegaan met de 2e fase. Over de verdere voortgang van al deze projecten brengen wij u natuurlijk ook het komende jaar graag op de hoogte.

In verband met de feestdagen is het informatiecentrum de komende weken gesloten. Vanaf maandag 8 januari heten wij u weer van harte welkom. Heeft u in de tussentijd nog vragen over de projecten die reeds in verkoop zijn? De makelaars zijn in deze periode wel bereikbaar, hetzij wat beperkter dan u wellicht gewend bent.

Rest ons u hele fijne dagen te wensen en een prachtig nieuwjaar!

Met vriendelijke groet,
team RijswijkBuiten

---