RijkswijkBuiten logo
Wilt u ook wonen in een groene en waterrijke buurt? Kom dan duurzaam wonen in RijswijkBuiten! In maart start de verkoop van De Linden fase 2 en Hoflanen fase 2 en 3. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over.

Start verkoop De Linden fase 2

Vrijdag 12 maart 2021 start de verkoop van De Linden fase 2 in Parkrijk. In de 2e fase worden patiowoningen en een kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd.
Patiowoningen
In de Zomerlinde worden 6 patiowoningen met een woonoppervlak van circa 139 m2 gerealiseerd. De woonkamer, keuken, sanitair en een slaapkamer vindt u allemaal terug op de begane grond. Op de eerste verdieping vindt u nog twee slaapkamers een badkamer, zodat u nog steeds volop de ruimte heeft. Het bijzondere van deze woningen is de tuin. De patio verbindt de woonkamer aan de slaapkamer en is zo gesitueerd dat u op ieder moment van de dag kunt genieten van de zon. De koopsommen van de patiowoningen variëren tussen de € 470.000 en € 495.000 V.O.N.
Benedenwoningen
Op de begane grond van appartementencomplex De Hollandse Linde worden 5 tweekamer woningen van circa 63 m2 gerealiseerd. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken en een ruime slaapkamer. Vanuit de woonkamer heeft u via de openslaande deuren toegang tot een tuin gelegen op het Zuidoosten. Kenmerkend van deze benedenwoningen zijn de kamerhoge ramen met veel lichtinval. De koopsommen van de benedenwoningen variëren tussen de € 220.000 en € 230.000 V.O.N.
Maisonnettes
Op de eerste verdieping worden 5 maisonnettes met 3 slaapkamers gerealiseerd. De maisonnettes hebben een woonoppervlakte van circa 90 m2 met een ruim dakterras van circa 25 m2. Bij binnenkomst van de woning is er direct toegang tot de woonkamer met keuken. De maisonnettes beschikken over een ruim dakterras op het Zuidoosten met uitzicht op de binnentuin! De koopsommen van de maisonnetteswoningen variëren tussen de € 285.000 en € 306.000 V.O.N.
De Linden fase 2
Inschrijven
Van vrijdag 12 maart 2021 tot 2 april 2021 kunt u zich inschrijven voor deze woningen via www.wonenindelinden.nl.
  • Op de website vindt u bovendien het woningaanbod, de brochure en de verkoopdocumentatie
  • De toewijzing van de woningen zal niet plaatsvinden op basis van binnenkomst van uw inschrijfformulier.
  • Indien u een optie op een woning krijgt toegewezen, wordt er uiterlijk 9 april 2021 contact met u opgenomen.

Start verkoop Hoflanen fase 2 en 3

In het waterrijke en groene deelgebied Parkrijk wordt Hoflanen ontwikkelt. Hier verrijzen 87 gevarieerde gezinswoningen. Van royale rijwoningen in knusse hofjes tot comfortabele beneden- en bovenwoningen in de groene lanen: samen vormen ze de nieuwe buurt Hoflanen. De verkoop van de hofwoningen uit Hoflanen fase 1 loopt voorspoedig. Binnenkort start de verkoop van fase 2 en 3.

Fase 2

Fase 2 omvat 20 compacte woningen die verdeeld zijn in twee woningtypes die variëren in zowel grootte als uitstraling. De Hofdame is een sfeervolle gelijkvloerse woning op de begane grond met tuin en beschikt over een woonoppervlakte van 62 m2 voor een vrij op naam prijs vanaf € 275.700. De Opperhoutvester is een karakteristieke tweelaagse bovenwoning met terras en beschikt over een woonoppervlakte van 87 m2 voor een vrij op naam prijs vanaf € 338.700.

Fase 3

Het aanbod van de 3e fase bestaat uit 35 eengezinswoningen. Waaronder 5 woningen type Meesters aan de Lanen van circa 134 m² en tuin op het Zuidwesten. Deze woningen zijn 5,7 meter breed en 10,14 meter diep en gelegen aan een laan. In het hof bevinden zich 30 eengezinswoningen type Dames in het Hof. Deze woningen van circa 119 m² zijn 5,1 meter breed en 10,14 meter diep. Bent u op zoek naar nog meer ruimte? De woningen zijn optioneel uit te bouwen op de begane grond en beschikken over veel keuze voor indelingsmogelijkheden.

Deze duurzame woningen worden zeer compleet opgeleverd:

  • Inclusief complete keuken
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
  • Inclusief Triple HR+++ glas i
  • Inclusief bodemwarmtepomp
  • Veel keuze- en indelingsmogelijkheden
  • Super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste duurzaamheidseisen.


te-koop-hoflanen-fase-3_1
Inschrijven
Vanaf woensdag 17 maart 2021 (fase 2) en woensdag 31 maart 2021 (fase 3) kunt u zich inschrijven voor deze woningen via www.hoflanen.nl. Alle verkoopdocumentatie, de prijzen en de mogelijkheid tot inschrijven voor de woningen vindt u vanaf het moment van de start verkoop online op www.hoflanen.nl

Duurzaam wonen in RijswijkBuiten

Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan strenge duurzaamheidsnormen zodat de woningen nog vele decennia mee kunnen. In de woningen worden slimme technieken toegepast zoals een warmtepomp die warmte uit de bodem haalt, een ventilatiesysteem dat reageert op de aanwezigheid van mensen in een ruimte, drielaagsglas en zonnepanelen.

Niet alleen in de woningen maar ook in het openbaar gebied van RijswijkBuiten is volop aandacht voor duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan een variatie in groen (bio-diversiteit), de aanleg van nestgelegenheid voor vogels in zowel het openbaar gebied als in woningen en gebouwen. Maar ook de aanleg van waterdoorlatende verhardingen en de bovengrondse afvoer van regenwater in delen Parkrijk. Het regenwater van de daken en wegen stroomt bovengronds af naar speciale goten, die het laagste punt vormen in het wegprofiel. Vervolgens zorgen de watergangen en de speciaal ingerichte openbare groenstroken voor de (tijdelijke) opvang van het water en een (vertraagde) afvoer naar het Wilhelminapark. Hierdoor kan regenwater versneld worden afgevoerd naar omliggende waterpartijen en wordt schade door wateroverlast aan woningen en infrastructuur voorkomen.

Bereikbaarheid informatiecentrum RijswijkBuiten

In verband met de coronamaatregelen is het informatiecentrum RijswijkBuiten gesloten. Voor vragen over RijswijkBuiten kunt u contact opnemen met informatiecentrum RijswijkBuiten via telefoonnummer 070- 326 1975 of per e-mail via rijswijkbuiten@rijswijk.nl. Wanneer wij uw vraag niet telefonisch of per e-mail kunnen beantwoorden, zullen wij indien nodig én alleen voor dringende vragen samen met u een afspraak inplannen. Voor alle actuele informatie over de laatste ontwikkelingen in RijswijkBuiten kunt u terecht op onze website:
Speelplekkenkaart RijswijkBuiten versie 2020-01-22
facebook twitter instagram