RijkswijkBuiten logo

Start verkoop Parkrijk De Lanen Fase 2

Na een succesvolle verkoop van Parkrijk De Lanen fase 1, is vanaf maandag 2 november de verkoop van 46 woningen in fase 2 gestart. Het aanbod bestaat uit 36 eengezinswoningen en 10 Laanwoningen XL. Alle woningen zijn toekomstbestendig gebouwd en uiterst duurzaam. Zo zijn ze uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.
AP Parkrijk 1 kopie-min

Eengezinswoningen

De eengezinswoningen zijn in de populaire Oudhollandse stijl gebouwd en hebben een woonoppervlak vanaf circa 128 m². De woningen hebben een ruime open keuken aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde een lichte woonkamer met een schuifpui naar de diepe achtertuin gelegen op het noordwesten of zuidoosten. De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder is naar eigen wens in te delen. Deze woningen beschikken over een berging in de achtertuin en er is een praktische achterom. De woningen met de bouwnummers 104 tot en met 121 hebben één parkeerplaats op eigen erf. De koopsommen variëren tussen de €425.950 en €490.950 V.O.N.

Laanwoningen XL

De XL woningen zijn extra brede woningen (5,70 meter) voor nóg meer woonruimte. Met een woonoppervlak van circa 138 m² en drie volwaardige woonlagen waardoor minimaal vier slaapkamers mogelijk zijn! De Laanwoning XL is compleet afgewerkt met keukeninrichting, sanitair en tegelwerk. De koopsommen van de Laanwoningen XL variëren tussen de €470.950 en €490.950 V.O.N.
De lanen fase 2 website

Wonen in een groene en waterrijke buurt

Omzoomd door groen geniet u hier van de ultieme rust, maar profiteert u tegelijkertijd van de nabijheid van het stadscentrum van Rijswijk, de fraaie binnenstad van Delft en het strand van Kijkduin. De wijk biedt bovendien plaats aan tal van voorzieningen. Van een basisschool en kinderdagopvang tot en met een supermarkt en gezondheidscentrum. U fietst binnen vijf minuten naar winkelcentrum In de Bogaard en in het naastgelegen Wilhelminapark wandelt u door de prachtige natuurtuin, de heerlijk geurende kruidentuin en langs verschillende waterplassen.
AP Parkrijk tuin 2 kopie-min

Inschrijving

Van maandag 2 november tot maandag 16 november 12.00 uur kunt u zich inschrijven voor deze woningen op de website van de Lanen fase 2.
AP Parkrijk 2 kopie-min

Vragen

Voor meer informatie en vragen over de Lanen fase 2 kunt u contact opnemen met:

Frisia Makelaars
Telefoonnummer 070-3420101
E-mail info@frisiamakelaars.nl

Olsthoorn Makelaars
Telefoonnummer 070-3084656
E-mail info@olsthoornmakelaars.nl

Bereikbaarheid informatiecentrum RijswijkBuiten

Speelplekkenkaart RijswijkBuiten versie 2020-01-22
In verband met de coronamaatregelen is het informatiecentrum RijswijkBuiten gesloten. Voor vragen over RijswijkBuiten kunt u contact opnemen met informatiecentrum RijswijkBuiten via telefoonnummer 070- 326 1975 of per e-mail via rijswijkbuiten@rijswijk.nl. Wanneer de woonconsulenten uw vraag niet telefonisch of per e-mail kunnen beantwoorden, zullen zij indien nodig én alleen voor dringende vragen samen met u een afspraak inplannen.

Voor alle actuele informatie over de laatste ontwikkelingen in RijswijkBuiten kunt u terecht op onze website:
facebook twitter instagram