RijkswijkBuiten logo

Inschrijving de Landerijen van Sion gestart

Aan de rand van RijswijkBuiten worden 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen ontwikkeld. Deze ‘Landerijen van Sion’ worden gebouwd in het voormalig tuinbouwgebied, waar de wijk haar naam aan te danken heeft, aan de rand van het Hoekpolderpark.

  Kenmerken van deze woningen:

  • 4 vrijstaande en 10 royale twee-onder-een-kapwoningen
  • Woonoppervlak vanaf circa 185 m2
  • Prijzen vanaf € 645.000 (twee-onder-een-kap) en € 755.000 (vrijstaand)
  • Keuze uit een berging of een garage
  • Standaard twee eigen parkeerplaatsen (Bouwnummer 5 heeft 1 parkeerplaats)
  • Voorzien van warmtepomp, zonnepanelen, tegelwerk en sanitair
  • Zoveel mogelijk aan te passen aan uw persoonlijke wensen

  Twee-onder-een-kapwoningen

  De royale twee-onder-een-kapwoningen met een gebruiksoppervlak vanaf circa 185 m2 hebben een ruime living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. De woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De twee-onder-een-kapwoning is voorzien van een berging en heeft hierdoor wel een grotere living maar kan optioneel ook uitgevoerd worden met een garage.

  Vrijstaande woningen

  De royale vrijstaande woningen met gebruiksoppervlak van circa 190 m2 hebben eveneens een ruime living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. Ook de vrijstaande woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De vrijstaande woning is ook voorzien van een berging en heeft hierdoor wel een grotere living maar kan optioneel ook uitgevoerd worden met een garage.

  LvS_min

  Wonen in een groene en waterrijke buurt

  Omzoomd door groen en direct aan het water geniet u hier van de ultieme rust, maar profiteert u tegelijkertijd van de nabijheid van het stadscentrum van Rijswijk, de fraaie binnenstad van Delft en het strand van Kijkduin. De wijk biedt bovendien plaats aan tal van voorzieningen. Van een basisschool en kinderdagopvang tot en met een supermarkt en gezondheidscentrum. U fietst binnen vijf minuten naar winkelcentrum In de Bogaard en in het naastgelegen Wilhelminapark wandelt u door de prachtige natuurtuin, de heerlijk geurende kruidentuin en langs verschillende waterplassen.
  LvS_min_3

  Inschrijving gestart

  Van woensdag 21 oktober tot maandag 9 november 17.00 uur kunt u zich inschrijven voor deze woningen op de website van de de Landerijen van Sion.
  • Hier vindt u bovendien de prijslijst en brochure.
  • Bij het inschrijven dient u een woonaccount aan te maken bij Nieuwbouw Online.
  • De toewijzing van woningen gebeurt niet op basis van volgorde van binnenkomst, maar zal gebaseerd zijn op zaken als uw voorkeurswoning, financiële situatie en de verkoop van uw eigen woning.
  • Wanneer u zich heeft ingeschreven, wordt u uiterlijk in de week van 16 november 2020 door Frisia Makelaars op de hoogte gesteld over een eventuele toewijzing van een woning.

  Vragen

  Voor meer informatie en vragen over de Landerijen van Sion kunt u contact opnemen met Frisia Makelaars via telefoonnummer 070 – 342 01 01 of e-mail info@frisiamakelaars.nl.

  Bereikbaarheid informatiecentrum RijswijkBuiten

  Speelplekkenkaart RijswijkBuiten versie 2020-01-22
  In verband met de coronamaatregelen is het informatiecentrum RijswijkBuiten gesloten. Voor vragen over RijswijkBuiten kunt u contact opnemen met informatiecentrum RijswijkBuiten via telefoonnummer 070- 326 1975 of per e-mail via rijswijkbuiten@rijswijk.nl. Wanneer de woonconsulenten uw vraag niet telefonisch of per e-mail kunnen beantwoorden, zullen zij indien nodig én alleen voor dringende vragen samen met u een afspraak inplannen.

  Voor alle actuele informatie over de laatste ontwikkelingen in RijswijkBuiten kunt u terecht op onze website:
  facebook twitter instagram